Je 20.2.2014, 22:04 hodin (místního času) a já bych chtěl pogratulovat k dosaženýmu úspěchu a vybraný částce (£1,106,371, což se dle dnešního kurzu rovná 36,862,069,-Kč) při počtu 35 384 “sponzorů” a znovu se poklonit naprosto PROFI připravený kampani (takhle by to mělo vypadat, našinec má teď hodně laťku vysoko a nejen našinec…). Ještě dodatek - Kickstarter si bere 5% z týhle sumy a další poplatky k tomu (podle regionu) činí cca 3-5%, takže maximálně 10% z týhle sumy (ofiko ZDE). Což dělá 33,175,862,-Kč. No potěškoště. Jestli jsem to pochytil dobře, tak ta práce co jsme doposud viděli vyšla na cca 29,990,000,-Kč. Potěškoště podruhý, zaplaceno. Krásná práce! No a teď k tématu. Jelikož už jsme tu jednou graf prodejů dle teritorií měli, tak teď bych poprosil o ten finální výsledek z Kickstarter kampaně (hodně by mě zajímalo odkud to všichni ti spolupřispěvatelé nakonec jsou). Díky a jen tak dál!
Původní graf z 10.2.2014 (pro budoucí srovnání):

A teď už je fakt čas (ať vám neopadne pěna…) 

Edit: musel jsem párkrát editnout kvůli přepočtu, páč ještě asi 10 minut po ukončení (0 seconds to go) naskákaly nějaký částky, tak sorry za prvotní dezinformaci…

BTW. mail cca 20 minut starej :