Je 20.2.2014, 22:04 hodin (místního času) a já bych chtěl pogratulovat k dosaženýmu úspěchu a vybraný částce (£1,106,371, což se dle dnešního kurzu rovná 36,862,069,-Kč) při počtu 35 384 “sponzorů” a znovu se poklonit naprosto PROFI připravený kampani (takhle by to mělo vypadat, našinec má teď hodně laťku vysoko a nejen našinec…). Ještě dodatek - Kickstarter si bere 5% z týhle sumy a další poplatky k tomu (podle regionu) činí cca 3-5%, takže maximálně 10% z týhle sumy (ofiko ZDE). Což dělá 33,175,862,-Kč. No potěškoště. Jestli jsem to pochytil dobře, tak ta práce co jsme doposud viděli vyšla na cca 29,990,000,-Kč. Potěškoště podruhý, zaplaceno. Krásná práce! No a teď k tématu. Jelikož už jsme tu jednou graf prodejů dle teritorií měli, tak teď bych poprosil o ten finální výsledek z Kickstarter kampaně (hodně by mě zajímalo odkud to všichni ti spolupřispěvatelé nakonec jsou). Díky a jen tak dál!
Původní graf z 10.2.2014 (pro budoucí srovnání):
A teď už je fakt čas (ať vám neopadne pěna…)
Edit: musel jsem párkrát editnout kvůli přepočtu, páč ještě asi 10 minut po ukončení (0 seconds to go) naskákaly nějaký částky, tak sorry za prvotní dezinformaci…