Graf prodejů (dle teritoria) + trocha zajímavých čísel

Je 20.2.2014, 22:04 hodin (místního času) a já bych chtěl pogratulovat k dosaženýmu úspěchu a vybraný částce (£1,106,371, což se dle dnešního kurzu rovná 36,862,069,-Kč) při počtu 35 384 “sponzorů” a znovu se poklonit naprosto PROFI připravený kampani (takhle by to mělo vypadat, našinec má teď hodně laťku vysoko a nejen našinec…). Ještě dodatek - Kickstarter si bere 5% z týhle sumy a další poplatky k tomu (podle regionu) činí cca 3-5%, takže maximálně 10% z týhle sumy (ofiko ZDE). Což dělá 33,175,862,-Kč. No potěškoště. Jestli jsem to pochytil dobře, tak ta práce co jsme doposud viděli vyšla na cca 29,990,000,-Kč. Potěškoště podruhý, zaplaceno. Krásná práce! No a teď k tématu. Jelikož už jsme tu jednou graf prodejů dle teritorií měli, tak teď bych poprosil o ten finální výsledek z Kickstarter kampaně (hodně by mě zajímalo odkud to všichni ti spolupřispěvatelé nakonec jsou). Díky a jen tak dál!

Původní graf z 10.2.2014 (pro budoucí srovnání):

A teď už je fakt čas (ať vám neopadne pěna…) :wink:

Edit: musel jsem párkrát editnout kvůli přepočtu, páč ještě asi 10 minut po ukončení (0 seconds to go) naskákaly nějaký částky, tak sorry za prvotní dezinformaci…:wink:

8 Likes

Stejně mám neodbytnej pocit že se Ti tam někde pošoupla minimálně desetinná čárka u podílu pro kickstarter :wink:
Také se těším na finální koláč, hlavně kolik jsme si doma ukousli.
Edit: a nebo to máš už zbytek po odečtení těch 3-5-10% ?

33 175 862,-Kč (třicettřimiliónůstosedmdesátpěttisícosmsetšedesátdva korun českých), při nejhorší možné variantě (-10% z Kickstarteru odečteno)

1 Like

Jeste je treba pocitat s urcitym procentem lidi, kteri nemaji na uctu dostatek penez aby jim mohl byt prispevek strhnut (trollove, omyl atd…), ktere se udajne pohybuje mezi 1-2%, dale predpokladam bude treba castku zdanit, a hlavne zaplatit vydaje na odmeny backerum plus postovne. Takze cisty zustatek pro warhorse tipuju mezi 50-60% vybrane castky.

Ups, tak to je drsné…No, nepočítal jsem se všim. Fakt drsné, hlavně s tou daní jsem nějako nekalkuloval…:frowning: BTW. mail cca 20 minut starej :

"Your pledge was processed successfully!

Payment details:
Project: Kingdom Come: Deliverance
Project creator: Warhorse Studios
Date: February 20, 2014
Pledge amount collected: £65.00"

A je to, zase o něco “málo” lehčí a měsíc se bude žrát čínská polívka prokládaná špagetama…:wink:

3 Likes

Jop, a to jsem jeste nepocital hodnotu profesionalni prace, ktera stala za celou kickstarter kampani. V samotnem warhorse na tom muselo pracovat hodne lidi, plus v tom poslednim updatu psali, ze spolupracovali s nejakou PR agenturou. Tyhle vydaje imo taky pujdou do statisicu (korun).

S tema danema bych to nevidel tak horky. Je to prijmova polozka (nikoliv zisk) takze se proti tomu budou zapocitavat naklady a ve finale nula od nuly pojde.

Přesně tak. Nejedná se o zisk, ale o příjem. Věřím, že to daňově kluci nějak “zmáknou”. Kdyby ne, rád jim poradím :wink: Mám v tom určitou praxy :smiley:

mě by taky docela zajímal ten graf prodejů, ale všiml jsem si, že ty balíčky za 5 000 liber byly vyprodaný

Mňa by zaujímali čísla za Slovensko

A máš praxy y v českím jazice?:slight_smile:

2 Likes

To ne, ale praxi :smiley: Hnidopichu :wink:

1 Like

Jasný, sorry, neodolal jsem:)

To je v pohodě, taky bych neodolal :slight_smile: