Zdravím, jen se chci zeptat nechápu to i54460 1060 6gb msi 16 gb ram a bla bla prostě mělo by mi to jít v cajku ale jak mile nastavim grafiku jak koliv ULTRA 50-55 fps v ratajích 30… tak je uplně to samý bez rozdílu na nejnižší detaily venku 55 v ratajích 28-30 někdy ještě míň na to nejmenší to je problém globální nebo sem vocas já ? a něco mi v pc hapruje ?
KC je totiz jedna z mala her kde dostava CPU vetsi zahul nez GPU diky systemu umele inteligence kazdeho z obyvatel ktere pocita prave procesor. Z toho duvodu neni omezeni fps zpusobeno grafikou ale procesorem ktery nestiha pocitat npc. KC je totiz vlastovka z budoucnosti kde jsou proste 4 jadra uz celkem malo. Proto lide s i7 a slabsi grafikou mivaji lepsi fps nez lide s i5 a grafikou silnejsi.
Jo tak tak to bude tim zajímavý díky moc ale
No vaše starosti bych chtěl mít… Já jedu na laptopu s nejnižšími detaily a jsem rád za 18-20 FPS. A taky je to hratelné Buďte rád za minimálně 25 FPS na fakt vysoké detaily. Ani film nemá více jak 25-30 FPS a vnímáme jej jako plynulý…
Jenže srovnávat film a hru nelze. Pokud jste spokojený tak jsem jedině rád a doufám, že se u hry dobře bavíte. Ovšem 25 - 30 FPS u hry nelze považovat za plynulé hraní. Resp. i v případě, že obraz bude působit relativně plynule, tak inputlag, který při takové snímkové frekvenci nastává může činit hru pro mnohé nehratelnou.
Je to hrozný no ale stahnul sem si nějakej prográmek a ten to docela potunil zdá se mi že je to hezčí ale fps se mi drží statečně
Jo, má to něco do sebe.