cao lidi mam sestavu : ZAKL DESKA:ASRock Fatal1ty 990FX Killer - AMD 990FX GRAFIKA :GIGABYTE N760OC-2GD PROCESOR:AMD FX-8350 RAM:Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Blue Series ZDROJ:Corsair CX850M
DISK NA KTEEM JE SYSTEM :Kingston SSDNow V300 120GB 7mm …co jsem cetl neni to zase tak extra narocne ale ja se dostanu nad 30 fps na very high jen v 1360x768 jak jedu vis tak jdu pod 30 fps zkousel jsem vse mozne je to fakt tak narocny nebo je to fakt tak slaba sestava na tuhle hru? diky
Tak ta sestava rozhodně není žádnej trhač asfaltu. Procesor slabej na takt a grafika takovej průměr, ale své nejlepší časy už má za sebou. Nadruhou stranu taky to není žádná lowend sestava. Nevidím tam napsaný chladič, ale tento procesor potřebuje chladič výkoný a nataktovat ho minimálně na 4,5 GHz. Nadruhou stranu pokud bude hra dobře optimalizovná na více (6-8) jádrové procesory, mohl by být procesor nakonec na hru dobrej. Ale hlavně je důležité si uvědomit, že se jedná o tech alpha verzi a hra není vůbec HW optimalizovaná a výsledné nároky by se měli výrazně snížit…
chladic je freezer pro 7 rev 2 budu davat asi asi nejaky lepsi ale procak v pohode pri taktu na 4.6 uchladi a jeste letos abych nemusel zase kupovat nejakou pecku grafarnu tak mozna koupim od jednoho kolegy tu samou gtx a zapojim do SLI to by me melo zvednopu sand dost na to abych tuhle nadheru mohl hrat na ful v pohode
doufam ze to uz bude stacit
Jak jsem rikal, hodne zalezi na tom, jak bude hra HW optimalizovana…na 4.6 procik bude fajn a snad hlavne bude mit moznost vyuzit vsech 8 vlaken (schvalne nepisu jader). No a ohledne SLI…pokud ho bude hra podporovat, tak by druha karta pomohla.
aha ja myselel ze to nezalezni na hre ze je SLI proste ciste hardware kterej proste automaticky zvisi vykon vsude ale v tom pripade si myslim ze jeste nejakych 8 litru do pc pustim a melo by to byt ok ale diky …jinak zkousel jsem jeste tu cracklou verzi 0.1 abych vyzkousel rozdil a tu jedu kolem 20 fps v 2715x1527 takze fakt ta optimalize asi udela hodne:)
Hra má hlavně vyjít nejdříve za rok, takže bych s nákupem HW, pokud ti jde především o tuto hru, počkal
no tak ono co se tyce nakupu tak zakladku novou kupovat nebudu to uz bych mohl vzit cele nove pc a na to mit urcite nebudu ale rikal jsem si bud proste uplne jedna nova grafika ja nvm napr 980 gtx nebo do sli 2x-3x gtx 760 + chlazeni best na procak ten novej asi kupovat nebudu myslim ze takt na 4,8 by mel tuhle hru utahnout urcite 16 gb ram a to by bylo asi vse no ted jde o to co bude lepsi jestli jedna grafika vissi tridy nebo 3 grafiky nizzsi ale zase 3x sli 760 si myslim ze by vykonove melo prevalcovat jednu 980 gtx nvm jen spekuluju:)
Jenže 2 a už vůbec 3 karty ti nenakrmí procesor aby si využil jejich výkon, nemluvě o problémech spojených s provozováním více karet jako je microstuttering atd…v dnešní době nemůžu prostě doporučit využívání více karet, to se možná změní s DX12, ale dnes ne. Jako optimální vidím koupit jednu 970 a nebo počkat s čím se vytasí AMD…
edit: a nebo pokud máte dost peněz, můžete je investovat do 980, což prostě nebude ani trochu ekonomické, nevím jak to dá procesor, ale je to možnost…