V Ratajich nefunguje lockpicking u dveří do písařovi místnosti , a další kde to nefunguje je bedna s pokladem XIII která je na Jihovýchod od Neuhov
Ve vedlejším úkolu - V božích rukou - po určité době mě to vypsalo, že všichni ranění zemřeli - úkol nesplněn - a mám si promluvit s Johankou. Jenže ta není nikde na mapě, zmizela, není už ve hře. A úkol je tak pořád mezi nedokončenými.
Radek36: mám pocit že johanka je vesnici s nakaženýma a tím pádem se tenhle q tluče s 2q dohromady a proto se ti to nepodařilo dokončit
Proč, sakra, neustále blbne lukostřelecká soutěž?! Tady toto je moje nejoblíbenější minihra, aktivita, kterou se bavím jen tak pro radost, anebo když zrovna nevím do čeho bych píchnul.
Ta lukostřelecká soutěž je bezva, ovšem pokud proběhne až do konce. Většinou se mi stává, že někdo ze soutěžících vůbec nestřílí (leda remcá něco jako že: “Dej tu zbraň pryč, nebo budeš mít problémy”), takže celá soutěž vyjde do ztracena!
To si nemohli pohlídat, aby toto fungovalo bezproblémů?! Doufám, že to opraví.
zajímevé, mě neblbne
To je jednoduché. POkud říkají “dej tu zbraň pryč”, patrně tím, že se po soupeřích díváš, porušuješ pravidla střelnice. Nesmíš se s lukem otáčet na soupeře, ani na rozhodčího. Taky jsem s tím bojoval, než mi došlo, že jim vadá, že se otáčím se zbraní. Prostě dostříletj a poslušně čekej, než dostřílí oni stále natočen směrem k terčům.
Ne, tím to není. Soutěž občas nefunguje, protože ostatní soutěžící (většinou ženy) nestřílí. A můžu tam stát nehnutě třeba do soudnýho dne a soupeř či soupeři (jak kdy) nestřílí a nestřílí, jen občas prohodí ten co nestřílí: “dej tu zbraň pryč”.
Čím dál častěji se setkávám s tím, že v Talmberku ve vsi, u lávky přes říčku, tam kde chodí ženy nabírat vodu, se tyto ženy vyskytují levitující několik metrů nad zemí.
Aha, safra… To je divné. Mě samozřejmě také jednou nedostříleli soupeři,ale diskvalifikaci a nedokončení soutěže jsem považoval jako důsledek mého otáčení. Ale od té doby se mi to nepřihodilo. Zkoušel jsi jiné střelnice? Já právě střílím hodně rád, všude,kde střelnice je a s těmito problémy se nesetkávám.
Sú to čarodejnice. Vikár si pomýlil Užice s Talmberkom. Ale už to nenapraví, lebo som ho zabil.
Na střelnici v Ratajích se mě to myslím nestává, ale velmi často se to děje na střelnici v Úžicích. Tam většinou na pokročilé úrovni (13 šípů) přijde 1 nebo 2 vesničanky a ty odmítají vystřelit byť jediný šíp. Takže si zastřílím sám (baví mě to) a pak odejdu (tím však přijdu o peníze, ale teď v pozdějších fázích hry mi to tak už neva, lebo mám peněz dost)
Jo a ještě na té střelnici ve vojenském ležení, tak tam je to taky v pohodě. Takže vlastně se to stává jenom když je soupeřem ženská.
Nemáte prosím zkušenost s questem Žárlivý čeledín? Splnil jsem pro něj dva první úkoly, ale třetí odmítnul. Quest je stále aktivní, ale s čeledínem nejde dále hovořit.
Mám ještě dotaz ohledně čtení knih. Mám ve čtení level 16 a nejdou mi číst některé knihy. V popisu knih je, že lze číst od levelu 15, ale když je otevřu a chci studovat, tak to nejde. Máte s tím někdo zkušenost? Díky.
Některé naučné knihy zlepšující určité vlastnosti nesouvisí tuším se skillem ve čtení, ale se skillem dovednosti pro kterou je kniha určená… Takže například když dejme tomu máš knihu trávy a byliny (kniha zlepšující dovednost Bylinářství) a ta je určena např. pro úroveň 10 tak ji můžeš přečíst tehdy až máš level 10 v dovednosti bylinář.
Díky za radu. Já jsem si to právě kontroloval a díky tomu, že jsem alkoholik, a nemůžu se toho zbavit, mám sice výřečnost 15, ale sníženou o jeden bod, takže proto to asi nefunguje. Zkusím přečíst knihu, až se mi výřečnost zvedne o jeden bod.
Mal som ísť s mladým Ptáčkom na lov, ale on sa zasekol s koňom na nádvorí hradu u zábradlia. Dá sa s tým niečo robiť ?
Mě se Ptáček na koni sekal víckrát i v jiných misích, ale vždy stačilo ujít kus cesty a on se i s koněm ze záseku teleportoval dál po cestě a bylo
Dikes… pomohlo to