Zdravím všechny české hráče tétó skvělé hry, trápí mě prosím následující problém:
Nevím zda se to stalo po patchi 1.5 nebo nějakém dřívějším, ale na mapě se mi přestaly zobratovat značky (erby) těchto dvou hlavních úkolů. Nemohu je tak začit plnit, protože nevím, kam mám vůbec jet (cestovat). Já jsem si to totiž v klidu plnil vedlejší úkoly a tyto dva hlavní jsem si chtěl nechat na “potom”. Hlavně jsem se chtěl ještě trochu vyexpit. Nevíte prosím někdo co s tím? Děkuji všem za případnou odpověď. Franta
Ahoj. Máš v deníku u Doupěte zmijí tenhle štítek (vcelku jedno jakou má barvu)? Jestli ne, stačí úkol aktivovat dvojklikem, (popřípadě označit a klávesou „E“).
Ahoj,
to já právě když daný úkol aktivuju a objeví se u něho ten barevný štítek, tak na mapě se mi ale ten samý štítek už neobjeví … A pak vlastně nevím, kam mám cestovat.
Vedlejší se mi na mapě při jejich aktivaci zobrazují správně, ale ty hlaví už ne. A netušim proč.
Zdraví Franta.
To se stane, pokud nevíš přesně, co dělat a nebo už neni co dělat. Ve Tvem případě spíš nevíš. Rozklikni si úkoly místo mapy a pořádně si to precti. Mozna se ještě u někoho musíš stavit na pokec.
Jo a pozor. Množství barevných štítku je omezené tusim na 3. Pokud máš více úkolů, vyber ten, kde chceš mít štítek. Píše to dole pod seznamem úkolů.
Takže u mlýna už si byl? Jestli se dobře pamatuji, Péťa tam není, ale jen jeho ségra, ne? Když si s ní mluvil, přepadli vás Prckovo kumpáni? Pokud jo, můžeš utyct a pak je sledovat a nebo, což mi připadá lepší, je pobít a nějakého polomrtvého vyslechnout. Každopádně Péťa se schovává jinde. Tuším na západ od mlýna v domě. Pod domem je taková rozdvojená cesta s ostrůvkem zeleně.
Ale kdyby sis to chtěl ulehčit, a dával pořádně pozor, co kdo říkal, jejich tábor je v Prybyslavicich. Pak je určitá možnost, že Prybyslavice nemáš v mapě odkryté a proto nemáš značku.
Přibyslavice na mapě mám, mám perk na celou mapu. Zkusím tam jet a uvidí se. Díky za radu.
Mám stejný problém. Doupě zmijí splněno, ale u Pomsty nevím, kam mám jít, na mapě žádná značka. Slovně se píše, že mám najít Markvarta a pak mám najít padělatele grošů. Předem dík za nápovědu.
Mam stejnej problem, u ukolu Pomsta je najdi markvarta … a vypatrej kdo stoji za aktivitami lapku. Nikde zadna znacka. Dik za radu
Pomsta je zastřešovací quest, nikdy nemá mít žádne markery. V quest logu chybí další quest, který se měl nasratovat po bitvě. Je nějaká šance, že bitva byla dohrána na verzi 1.4? Každopádně ať už je to jakkoliv, pošli mi svoje savy (celou playline) a my se tady podíváme co se stalo.
Díky
email: jan.rucker@warhorsestudios.cz
https://twitter.com/jan_rucker
Co je - nasratovat?
Že by nějaká nová nadávka