Hmmm, minulost se opakuje

Tak jednou jsem hru již dohrál. Rozehrál ji podruhé a po 30 hodinách mi ji novej patch rozbil. Tak jsem si včera řekl že si to rozehraju teda znova. No a dneska se mi začali ve hře dít věci, které se začali ukazovat než se hra posrala. Tak nevím, jestli má cenu pokračovat.

Nauč se místo toho shodu podmětu s přísudkem.

1 Like

A co kdyby jsis, pokud nemáš nic k tématu šel po svých? Děkuji.

1 Like

sis*, žádnej problém

1 Like

Ak chceš pommoc, tak proste napíš čo nefunguje.

To už jsem tu psal a psal jsem i na podporu ale to je jako házet slámou o zeď :smiley: Začali se mi všude po zemi spawnovat halapartny :smiley: a po čase se mi hra z ničeho nic začne brutálně sekat a nedá se hrát :smiley:

Jo tie halapartny su problem, to mam aj ja. Musia to fixnut patchom.

So sekanim skus:

Je to po anglicky. Hlavne ten Borderless/windowed mi pomohol.

Já mám aktuální patch, ten mi to začal dělat.

To neviem velmi povedat. Ked som kupil hru tak hned som zacal na 1.3.1 a 1.3.3 vysiel asi dva dni potom.

Ked som ale dal rozlisenie na 2560x1440 a hram to v okne tak to ze sa hra po case zoseka sa bud fixne alebo nevyskytne ani po vela hodinach.

Ano halberty se opravdu objevují po celém světě ve městech… řešení kup si normální PC a nehraj to na kalkulačce. Problém mám stejný ale pouze co se týče halberty ve městech se sekáním problém nemám.

Nikdo ti neodpovádí protože závady budou odstraněny v budoucích patch. Tento problém se nedá vyřešit přeinstalací hry. Tzn tvoje poznámky jsou irelevantní a musíš počkat do patche na odstranění závady

Ako ja to sice hram na 8 rokov starom procesore (Phenom II x6 1090t), ale zase viem ze nejake sekania urcite nastanu.

Zase ale Cryengine 3.x nieje zrovna to najoptimalnejsie - taky Witcher 3 s ich enginom ukazal ze podobne bohaty svet sa da vykreslit aj na 60 FPS bez nejakych zadrhelov pri tom istom zeleze.

Problem co popisal (ze po istej dobe padnu FPS tak na polovicu) sa stava, skorej to vyzera na nejaky problem enginu (subezne s tym padne aj vytazenie CPU na cca 60%).

Mohu se zeptat dle čeho soudíš že mám kalkulačku? Tyhle hloupé útoky, nějakého nevyspělého jedince, ty mám fakt rád. Mám i5, 16GB ram a 1060 6GB, neřekl bych tedy, že hraju na kalkulačce. Takže se prosím nevyjadřuj. A píšu to proto, že hra mi 30 hodin jela normálně a podělala se v průběhu. A když načtu první průchod tak to jede krásně. Mimochodem hraju na Velmi vysoké detaily v cca 50fps. Takže v pohodě. Takže příště drž prosím ústa, pokud nemámš nic relevantního a nebo zjištěné informace. Děkuji

PC máš slabší. není to top. navíc taky záleží na disku a rychlosti načítání to si zapomněl napsat. že máš super truper disk…
Jako brečíš tu marně, protože stejně musíš počkat do dalšího patche. A to, že se tady budeš rozčilovat, na všechny nadávat a ohánět se tady silnými slovy o vyspělosti na všechny strany to neurychlí… takže nevím kdo je tady nevyspělý… řekl bych, že to nejspíš bude tvoje osoba než moje.

máme stejný bug, ale tobě to laguje a mě ne. tak jak je napsáno v opráskách… simtě se s tím smiř

PS:
Moje sestava
Ryzen 1600x
16gb ram
RX580 nitro + 8gb
SSD čistě pro hru

Ako keby hra ide ale zatrhava obraz a vracia sa ti nazad kade ide myska? To je známy bug mam ho tiež