Hnízdo ve hře

Prosím poraďte, co znamená hnízdo. děkuji

když se ti ukáže hnízdo, právě si někde kolem hnízda
hnízdo je obydlí ptáčků
najdeš ho většinou na stromě
občas je nízko, občas vysoko a musíš ho sestřelit šípem aby spadlo
v hnízdě jsou ukryté poklady
nebo taky nic

2 Likes

No mě právě nejde setřelit, šíp nim proletí a nic

zkus jiný, ve hře jich je hodně, může být jedno zabugovaný
nebo lépe miř :slight_smile: / zkoušej to víc

Díky. Budu zkoušet

Taky jsem střílel na špatně “hnízdo” než mi došlo že hnízdo skutečně je o větev vedle.

1 Like

Prď na hnízdo, kolikrát je tam jen Pavučina. :grinning:

nebo náhrdelník za 1K groschenů, koho to zajímá :stuck_out_tongue:

1 Like

Prsteny, nahrdelniky ( ze zacatku super, protoze jsou drahe). Pavucinu potrebujes do lektvaru, jsou tam kraslice, peri co taky v jednom questu budes potrebovat, obcas nejaky gros a jeste si tim zvysujes lukostrelbu … neprijde mi to zase az tak strasne, je jich tam stejne jen par, je fakt, ze kdyz uz mas treba 150 000 grosu, tak te to uz moc netrapi, protoze stejne nevis za co je utratit a hrad jeste jsem nenasel prostrednika na prodej hradu, ze bych ho koupil :joy::joy::joy:

Teda já za celou hru (150 hod) nedostal alchymii na takovou úroveň, abych potřeboval pavučinu. :slightly_smiling_face:
Do kterýho lektvaru je potřeba pavučina?

Snad v dalším díle udělají možnost spravovat vlastní hrádek a okolní panství.

Jinak až budu hrát hru podruhé, tak už žádný hnízdo nesestřeluju, leda že bych hledal něco specifického pro splnění Q. Peněz je totiž ve hře habaděj.:wink:

I to se hodí :wink:

Jinak nejde o úroveň, ale o recept. Jen teď nevím jaký konkrétně, ale kupovala jsem ho v Ratajích u alchymisty :smiley:

vykrast ratajskou zbrojnici a vydelat 200K zabilo polovinu zabavy z myho prvniho playthrough… penez je ve hre dost, ale zkuste to treba bez zabijeni a kradeni :slight_smile:

Tak jsem se podíval do své alchymistické knihy a potřebuješ ji minimálně na tichošlápka. Ne že bych ho někdy použil

Přesně! Jinými slovy je pavučina ve hře na dvě věci.:grinning:

Tak já měl dost peněz hlavně tím, že jsem sebral zabitým (zabil jsem je v sebeobraně :slightly_smiling_face:) ty nejdražší věci a prodal.
V pozdějších fázích hry už jsem ani toto nerobil. Stačilo si pravidelně tak 1x denně zahrát kostky.