Hi ,
I would like to ask on whitch details or graphic quality can i run this game. I have CPU i7 4790s GPU gtx1070 oc (2080mhz) ram 16gb 2400mhz And the game Will be on SSD I have a 21:9 3440x1440 monitor. For example new Assassin’s i play on max settings only wit aa on medium and i have minimum 50fps
Thanks for response
It can be on highest 2k 40 fps in forest .
Děkuji za odpověď mohu se ještě zeptat co znamená 2k je to myšleno jako rozlišení ?
Pravdepodobne. Viem len, že na ultra GTX 1080 dá 60FPS na 1080p rozlíšení a GTX 1060 dá 30FPS na 1080p rozlíšení. Vydedukuj si koľko dá GTX 1070.
"GTX dá 30FPS na 1080p " Jaké ? Krom toho proběhla velká optimalizace a gtx 1060 zvládne fullHD ulta 60 fps.
Takže si řekni že má 1070ka ta zhruba o 40% lepší než 1060 6gb , takže ano s 1070 oc co je tak o dalších 10% lepší máš 2k 40 fps ultra
Ano.Myslím tím rozlišení.
Děkuji za odpovědi , mohu se ještě zeptat jestli kingdom come bude podporovat 21:9 ?
1060.
Niekde sa to cislo stratilo. To su oficialne udaje a zbytocne sa so mnou hadas.
- Nehádám se s tebou 2.Oficiální údaje ? Fakt ? Z jaké stránky?
V tom případě si hru nekupuji z důvodu otimalizace. Sice mám gtx 1080 ale hraju výhradně ve 2k a 4k (od toho mám 4k monitor) Sice podpořil bych českou hru ale toto…
Neviem na čo si sťažuješ? Alebo sa chváliš?
Proč bych se chválil ? Sám bojový systém mě nebaví, kdyžtak si to později koupím. A jestli nevíš na co si stěžuji tak se nauč číst…
Takze hra ta vlastne nezaujima, ale zaujimas sa ako ti to pojde na pocitaci… to si ides kupovat hru na testovanie?
představ si že to tak někdo dělá !!! Možná bych si tu hru koupil i na testování a později kdyžtak dohrál, hodil bych pak benchmark na YTBko…
Viem, ze to robia. Poznam Youtube. A sledujem benchmarky. No mi pride divne, ze sa tak velmi zaujimas, namiesto toho, aby si si tu hru kupil, otestoval, a dal vysledok na Youtube. Nemam nic proti tvojmu zaujmu o hru, lenze tvoje argumenty mi pridu smiesne. Ako som spomenul, GTX1080 to da na 60+FPS na 1080p rozliseni. Ty pouzivas 4k monitor, napriek tomu by si nemal mat problem s hrou, ak vypnes par efektov v nastaveni. Ale neviem ako ti hra pojde na 4k s GTX1080. Rozhodne mi nepride na mieste pohorsovat sa nad tym, ze hra je nejako zle optimalizovana, ked zjavne na tvojom PC pojde lepsie nez dobre.
Jn, je to trošku srandovní
Když děláš benchmark, tak je přece jedno jak dobře pojede, od toho je ten benchmark, aby ukázal real world performance
Hra by měla fungovat na ULTRA detaily na 60fps v 1080p, Na very high nebo high klidně může fungovat i v 4k (nebo taky ne, kéž by někdo udělal benchmark… :D)
Pokial viem hra podporuje 4k, nevidim dovod, aby to neslo.
I have a nagging question (both English and Czech, as it might interest someone else as well):
I would like to know whether the minimum requirements shown on Steam store page are really the barebones minimum for successfully launching the game or whether it is the minimum for an actually decent gaming experience (albeit on lower details etc.)
My configuration is as follows (both the CPU and the GPU are overclocked):
Intel i5-3470
GeForce GTX 760
8 GB RAM DDR4
Windows 7 64-bit
Resolution of 1920 x 1200
The level of details doesn’t really matter much to me, I would, however, like to run the game smoothly (60 FPS most of the time). After consulting uncle Google for a bit, it seems that the GPU should be OK (mine should be better than the one from minimal requirements), however the CPU seems to be exactly on the level of the CPU from minimum requirements. I would be really grateful if someone from the team took the time to answer this, because it would allow me just enough time to get a slight upgrade just before the game launches. Just imagine my disappointment after several days of downloading (yeah, my connection is really slow) if the game turns out to be an unplayable slideshow .
/
Zajímalo by mě, jestli minimální požadavky uvedené na Steamu jsou naprosté minimum pro spuštění hry nebo minimum pro pohodové hraní (byť na nižší detaily).
Mám následující konfiguraci (procesor i karta jsou přetaktovány):
Intel i5-3470
GeForce GTX 760
8 GB RAM DDR4
Windows 7 64-bit
Rozlišení 1920 x 1200
Detaily jsou mi celkem buřt, hlavní je, aby mi hra jela na 60 FPS. Co jsem se pokoušel pogooglit, grafická karta by snad měla stačit (je lepší než ta, uvedená v minimálních požadavcích), ale procesor by měl být výkonem v podstatě přesně na úrovni minima. Kdyby si toho tady všiml někdo z týmu, byl bych vděčný za odpověď, protože bych si před launchem zařídil nějaký menší upgrade. Vzhledem k tomu, že mám pomalejší internet, tak asi těch 30 GB budu tahat několik dní a představte si to zklamání, až dostahuju a bude z toho slideshow .
Fuuuu… Zkus hrát na low nebo med. To by mohl být i solidní výkon ale jestli chceš ještě lepší upgraduj na Win 10.