Hra po aplikaci patche 1.4 padá vzdy ve stejný cas

Zdravím,

Až do instalace patche 1.4 mi hra nespadla ani jednou. Nyní mi však hra spadne na plochu pokaýdé ve stejný čas a to v 19h bez ohledu na to co tou dobou zrovna ve hře dělám. Zkoušel jsem spát, čekat, během kritické chvíle normálně hrát, udělal jsem quest aby se hra ulozila sama, počkal jsem po něm do 19h a zase pád.

Je to na prd,me zase hra spadne vzdy uz pri nacitani,takze to mam uplne jednoduche :v:

U mě je to podobné, vždy kolem 13h konec.

Mám podobný problém, doposud jsem neměl žádný problém, žádné bugy hry nic. Po upgradu na 1.4 hra padá prakticky neustále a naprosto náhodně, nejde dokončit žádný, vedlejší ani hlavní, quest. Vše se asi točí kolem questů mor v Mrchojedech a zajatec. Celou hru jsem už jednou dohrál bez nejmenšího problému a nechápal jsem na co si někteří hráči stěžují. Teď jsem sám zaseklej, nemůžu dál.

Jsem na tom stejně, první lajna bez problémů, tak jsem si to dal znovu a najednou je všechno špatně… co fungovalo už nefunguje - a zrovna když na to máme tolik času! Sakryš!

Tak nejen questy mor v Mrchojedech a Zajatec, ale také ve questu Dostihy a Talmberský závod, teda jen pokud vyhrajete, tak hra padne taky, potom co se vrátíte ke Zdeně a chcete jí říct že jste vyhrál.

Nezbieha v tvojom systeme nejaky update alebo nieco take?

Lebo mne hra spadla (donedavna) vzdy ked sa mi updatoval Steam. Teraz uz som ten problem vyriesil.

Ne ne, hru mam už jednou dohranou a naprosto v poho, tem problém nastal z posledním upgradem.

V topicu som to rozobral detailnejsie. Mám pocit že po patchi tlačí hra na hardware trochu viacej a prejavia sa tak skryté nestability.

Mám ten istý problém , hra donedávna bežala bez jediného spadnutia ale po 1,4 padá vždy po zapnutí , je to nehratelné …

Ahoj, už se i j á přidávám. Do patche 1,4 jsem prakticky neměl jediný problém a hra chodila jak víno, bez jediného problému. Bohužel po patchi 1.4 prakticky nehratelné. Za méně než týden už 3 vážná chyba. Momentálně, jako vám, při questu zajatec hra pokaždé padne při příchodu do Slámova domu. “program KCD přestal pracovat” a end. Bohužel, jelikož hra vyžaduje průchod všemi domy s morovým křížem, nelze quest dokončit.

Prosím, hlásili jste podpoře? Řeší to?

Ano řeší. Nechoď do Slámová domu a doufej, že ti to nespadne po výslechu zajatce. Normàlně jedu na optimalizované rozlišení nastavené GeForce Experience, na výslech zajatce jsem použil nižší nastavení hrou. Mně to zafungovalo, ale několika dalším lidem bohužel ne. Zkus a uvidíš.

Nemáš náhodou v inventáři halapartnu? Jechaje jednou do Sázavy narazil jsem na bitku Sázavských s lapky. I pomohl jsem jim a při obírání mrtvol se mi dostala do inventáře francouzská halapartna.
Přelezu kopec do Sázavy a po zahájení úkolu Meč královny ze Sáby hra začala příšerně padat. Vydržela běžet jen 2 minuty a následoval pád na tlamu - ať jsem dělal cokoliv.
Všiml jsem si ale, že položky v inventáři najednou nebyly seřazené podle abecedy a také si pamatuji, že halapartnu lze vzít do ruky, ale už zrušit její “tasení”.Ve zkratce pomohlo hned po nahrání uložené hry halapartnu zahodit, hru uložit a ukončit a po dalším nahrání již vše funguje. Alespoň zatím :wink:
Nevím, zda se toto chování týká jen verze 1.4.1, nebo i nižších verzí, dříve jsem halapartnu v ruce neměl.

Lze to splnit i bez nižšího rozlišení. Nesmíte vlézt do domu Slámy a vyslýchar zajatce.

Tedy:

• zajít do vsi
  • nechat si zadat úkol o léčení
  • vyslechnout jednoho, dva lidi ( ne Slámu)
  • pak uplatit Melicharovu manželku / služebnou (nechá vám otevřenou stodolu)
  • vypořádat se s hlídačem
  • jakmile přijdete do stodoly, zabít zajatce
  • sebrat papíry
  • doratit na vyhlídku
  • promluvit s Rackem.

Tím je hotovo

Mě se problém vyřešil tak nějak sám. Jak mi to pořád padalo, nechal jsem to být a šel od PC. Druhý den jsem ho zapnul a po dlouhé době jsem nedal odložit aktualizaci windows, která mi pořád vyskakovala, ale nechal jsem to proběhnout. A světe div se, od té doby je klid, kritických 19. hodin jsem přešel bez pádu a už jsem několik dalších questů dál. Takže jestli z mé zkušenosti můžu někomu poradit, tak mějte aktuální windows :smile: