Hra se nespustí

Ahoj, nainstaluji hru, stahne se vše potřebné přes steam ale když dám spustit hru tak se nic neděje.
nepíše to ani žádnou chybu.
mám Win7, 3Ghz čtyřjádro, 8GB RAM, 4 GB grafiku

Máš nainstalované čerstvé aktualizace OS? + popiš specifičtěji svůj hardware. Podle mě to bude nějaká maličkost.

Mám úplně stejný problém, po stáhnutí ze Steamu nejde hra spustit, nic se neděje, jako by ani hra nebyla nainstalovaná, žádná chybová hláška.
Je fakt, že se stáhla jen základní sada dat (cca 37 GB), bez jakéhokoliv patche, ale Steam nic dalšího nestahuje, hra je prý připravena ke spuštění. Automatické aktualizace mám zapnuty.
PC: Win10 64-bit, Intel i5-7400, 8 GB RAM, GeForce GTX 1050Ti.

Hru jsem už úspěšně spustil. Že by pomohlo instalovat ze Steamu aplikaci: Steam 360 Video Player?
Jinak fakt nevím, proč se hru najednou podařilo spustit, žádný jiný změny jsem neudělal.

Přesto ale se žádné další aktualizace, alespoň prozatím, ze Steamu nestahují. Snad později.

Tak ja mam uplne stejny problem. Hra se proste nespusti. Bohuzel ani trik s Steam 360 Video Player nepomohl. Nejaky tip?

Tak jsem to vyresil. Doinstaloval Service pack 1, ale to nepomohlo a pak Microsoft Visual Studio 2017 https://support.microsoft.com/en-us/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads
Tadaaa. Uz to jede. :slight_smile:

mam uplne stejny problem, hra je nainstalovana ale nejde spustit. kdyz na steamu kliknu na hrat hru, tak mi naskoci hra spustena a nic se nedeje. nevyhazuje to zadnou chybu, uz sem to dvakrat mazal a preinstalovaval a porad nic.

nainstaloval sem Steam 360 Video Player, i Microsoft Visual Studio 2017 a stejne porad nejde spustit. ma nekdo nejaky typ jak na to.

naskoci tabulka : pripravuje se spusteni kingdom come: deliverance a po trech vterinach zmizi a nic se nedeje. a na steamu to u obrazku hry pise pripraveno k hrani.

Zkusil jsi doistalovat to Visual studio? Mne to pomohlo a stejná rada mi přišla i ze Supportu.

1 Like

a co bych tam mel doinstalovat? ja ho nainstaloval tak jak je celej program a stahnul sem k tomu nejnovejsi aktualizaci a hra stejne nebezi. porad to jen vyhodi tabulku ze se hra pripravuje na spusteni a po trech vterinach to zmizi a nic se nedeje. uz fakt nevim co s tim

zkusil sem vse a porad nic. ted mi to pise: pri aktualizaci hry doslo k chybe (aplikace je jiz spustena)

Mám stejný problém. jen naštěstí ne u KC ale u Quake champions

zkusil sem vse a porad nic. ted mi to pise: pri aktualizaci hry doslo k chybe (aplikace je jiz spustena)

Podle mě je problém ve Steamu, spouště lidem to zlobí i u jiných her viz. odkaz:
https://steamcommunity.com/app/251570/discussions/0/348293292497578678/

je to opravdu super, clovek si koupi za 1500 hru ktera nejde spustit, to je fakt parada. zlaty doby kdy se hra proste jen nainstalovala na disk a jelo vzdy vse, hned a bez problemu. a nikdy zadnej steam nebyl potreba, je to jen k tomu aby to cloveka odradilo od hrani. po celym tydnu preinstalovani hry a instalovani puznych doprovodnych programu, mam sto chuti tu hru vzit a hodit z okna. tohle proste nedomyslely a hru nemeli vydavat dokud ji nemaji stoprocentne funkcni.

To je jako s autama. Dneska samá elektronika, vypalování EGR ventilu, turbo motory, euro 6, nic si na tom člověk sám neudělá, dřív stačil šroubovák, izolačka a drát. Teď k věci, myslím si že na vině není samotná hra, ale podle toho co píšeš za to může sám Steam: https://www.youtube.com/watch?v=7Y45VeE0rbQ

Mě to všechno jde v pohodě na Steamu… ale doporučuji si spustit integritu souborů hry, pokud to blbne. U jiné hry, mi toto řešení kdysi pomohlo, když mi nešla spustit po aktualizaci. Tak to zkuste. :slight_smile:

1 Like

Ja mam kopii pro Xbox a tam se hra spusti bez potíží. Doby, kdy jsem řešil co musím všechno nainstalovat, abych spustil nějakou hru jsou naštěstí dávno pryč.

stastny to clovek :grinning: