Hra spadne a už nejde naloadovat

Mám problém. Hrál jsem celý víkend a stalo se mi to asi 4x. Zkrátka hra v určitém (pokaždé jiném) bodě spadne (program přestal pracovat) a když jí spustím znovu a chci nahrát uloženou pozici, tak těsně po načtení ihned znovu spadne. A to u všech savů. Je dost otrava začínat pořád od začátku :frowning: 2-3x se mi to stalo náhodně a 2x jsem umřel a hra spadla když se snažila načíst poslední save po kliku na “Continue”. Setkal se s tím ještě někdo? popřípadě je nějaké řešení?

Moje sestava: CPU: Intel i5-4690K OC na 4.6Ghz (pod vodou)
RAM: 8GB DDR3 2133Mhz dual channel
GPU: MSI GTX970 Gaming 4G
MB: Asus Maximus VII Ranger
SSD: 128GB AData Premiere Pro SP900
HDD: 3+1TB Seagate constellation ES.3 a WD Black (1TB)
Hra: Na steamu, Baron tier digital

1 Like

Save/load crash je chyba, která se prostě u někoho objevuje.

Zatím není nic co by jsi mohl udělat pro to aby to fungovalo.
Nicméně se pracuje na updatu, který by to měl spravit. Opravení této chyby má teď u vývojářů prioritu (pokud jsou mé informace správné)

1 Like

Tak to je fajn. Doufám, že to opraví co nejdříve, protože po xtém znovu začínáním to dočasně vzdávám a zkusím hrát znovu po updatu… Díky za odpověď mimochodem :slight_smile:

Je pravda že questy se takhle hrát nedají, ale upřímně řečeno jsem se celkem zabavil jenom už u prozkoumávání.
Třeba tábor kde se vyrábí uhlí je nesmírně fascinující.

Tak to každopádně. Krom těch pár chybek které snad opraví do příštího updatu je hra jedním slovem úchvatná. Strávil jsem u ní za ty 3 dny kolem třiceti hodin a už mě bolí panty jak jsem měl furt bradu na zemi :smiley:

1 Like

Mě se tato chyba také stává, zkus to loadovad vícekrát, občas to spadne v loadu třeba 3x za sebou a po 4té se to načte :slight_smile:

K tomu chybnýmu loadování savů, to se mi stávalo taky po prvních spuštěních bety, tak jsem smazal celou složku “user_kingdomcome” v X:\Steam\SteamApps\common\Kingdom Come Deliverance\user_kingdomcome\ a od té doby klid. Poté je nutno znovu nastavit v setting Rozlišení atd. atd. ale od té doby už mi to loaduje dobře, a taky když ukládám a zmáčknu Save, tak tak 2s počkám pak zkáčknu OK a pokračuju v hraní. Přišlo mi že při rychlém ukládání když to člověk odklikal do 0,5s tak jestli se nějak ty savy nekoruptly a pak nešel naloadovat, ale jsou to jen moje domněnky který se nemusí zakládat na skutěčnosti.

1 Like

Děkuji za tipy, vyzkouším…

EDIT: Tak jsem smazal složky user_kingdomcome a user_GAME a všechny textové soubory nezařazené v podsložkách, následně jsem nechal steam ověřit integritu mezipaměti hry, ten stáhl asi 10kb souborů, po každém uložení chvilku počkám než kliknu na OK a zatím ukládání a nahrávání funguje bez problému, takže prozatím děkuji, zdá se že pomohlo :slight_smile:

1 Like

super!
tak to snad budeme moct doporučit ostatním

edit: přidávám @Hound třeba to k něčemu bude

Zdravím nevšiml jsem si topicu u betě bugzích v češtině tak to napíšu sem. Mě se oběvůjí dva zajímavé bugy ten první po tom co se dokončí q A Lesson in Chivalry (uklidnit týpka v Samopších v hospodě) se najednou jakoby automaticky mačká escpae klávesa. Tím samozřejmně opadají všechny nákupy nebo cokoliv v inventáři :smiley: takže q nedělat :smiley: další je že hra občas dospěje do stavu kdy jakékoliv lootování schodí hru. Na tohle pomáhá načíst nějaký starší save.