...hudba pana Valty

…vážený pane Valto,
vy jste génius. Poslouchám Talmberg song a připadám si jako v starém českém filmu pro pamětníky,jako při sledování nové ,české, vánoční pohádky…jako v naší krásné, české zemi…
A přitom je tahle hudba tak nová a neokoukaná.Zároveň tak jemně přiznáváte k čemu se hudba váže. Jen mne mrzí, že jsem neslyšel delší úryvek, jelikož tohle nemá chybu.
Těším se na KC:D. Těším se na soundtrack. Tohle bude čtyřáčková hra, pro mne určitě.

slezan

5 Likes

@valtajan, here is a post you would be probably interested in :smile:

1 Like

Děkuju moc za krásná slova! Udělal jste mi velkou radost, protože se zdá, že ta muzika ve Vás vyvolává přesně to, co bychom my ve WH rádi, aby vyvolávala - tradici, starobylost, snad i trochu nostalgie… Prostě Čechy.

Téma Talmberku je zatím v betě už jen v jednom dalším tracku (i ten zveřejníme na SoundCloudu v průběhu příštích několika dnů), ale ve finální hře ho bude samozřejmě víc - když se bude Henry vyskytovat v této části mapy, mělo by znít často a v různých verzích.

Držte nám palce, ať se nám to všecko povede! S pozdravem JV.

11 Likes

Pane Valto, moc Vám děkuji za informace a hlavně za Vaši skvělou práci. Přeji Vám jen to nejlepší ve Vaší tvorbě.
Opravdu je to “překrásně fajne”. :slight_smile:

Thank you, DrFusselpulli !!! :))

1 Like

Právě hru předběžně stahuji a k tomu poslouchám ten vynikající soundtrack. Opravdu vynikající práce. Vždy když jsu v Čáslavi kolem kostela, tak si vzpomenu, jak jste i zde nahrávali… Opravdu vynikající práce! :wink:

2 Likes