Hw náročnost-rozjedu hru?

Myslím, že už nějaká stránka dokonce nabádala k tomu at to nikdo nekupuje kvůli tomu. Ale pro mě je dobré, že je to tedka nejrpodávanější hra na steamu. Klidně at prodají i 10 000 000 kopií, bude to jen dobře.

To jsou trotli, co tohleto řeší, tím, se asi nemá cenu ani nijak zabývat :slight_smile:

To nemá. Jen mě mrzí, že to jsou i češi. A ty animace mě taky nevadí. Zase až tak špatné nejsou. A zase jsi vem, že kdyby to chtěli tu hru odložit třeba na 2-3 měsíce a dodělat ty animace a obličeje tak by zase všichny řvaly, proč to odložily a zase by to bylo samej kecal.

Inside looks ok. Outside looks like bug.

Tak děkuji všem za rady a tipy. Nakonec jsem objednal verzi pro PC :sunglasses:

Asi tak, lidi chtěj hru co nejdříve a pak akorát řvou že to mělo ještě měsíc zůstat ve vývoji. :roll_eyes:

Na GTX 960 to prý jede na vysoké detaily v pohdě. :smiley:

Kto to povedal?

vysoke na gtx 960 :smiley: to by muselo byť optimalizovane lepšie ako witcher 3… čo som videl mazariniho video tak na 1080ti to ide na ultra 50-90fps

Tam je rozdiel. Vo full screene mu to padalo na tých 40. V samostatnom okne 80-130. A určite má Ti?

Jop.grafiku mal napísanú v popise videa…na niektorých miestach mal 40fps ako si písal.napr pred koncom videa v hrade …dosť škoda dropov :frowning:

Rozjedu? Na jaké detaily? Díky

Na střední detaily by to mělo být v pohodě

Na doupě.cz odpovídal na otázky člověk co to bude recenzovat… ,Před odpovědí bych měl popsat svůj počítač:
grafická karta: GeForce GTX 960
CPU: Intel Core i5-6400
rychlost CPU: 2,7 GHz
RAM: 8 GB

Výkon mého počítače jasně ukazuje, že s přehledem splňuji minimální požadavky, ale nedosahuju na doporučené. Přesto mám hru nastavenou na vysokou grafiku a zvládám to bez větších problémů. Hra se občas na chvilku zasekne (pár vteřin) nebo nabíhá delší dobu. I tak nebyly tyto problémy tak velké, abych změnil kvalitu grafiky na nižší. Řekl bych tedy, že optimalizace je dost dobrá." :smiley:

Jakto, že už hraješ sakra :smiley: já chci taky

Já ne… já mám notebook s Nvidií 920m takže budu sakra rád když dám 1280x720 na nízký :smiley: Ale ten recenzent to psal :smiley:

Tak to drzim palce :slight_smile:

1 Like

Dobre. Teraz by som rád videl video o tom zaseknuti. Každopádne to znamená, že aj bez 16GB je hratelna, možno práve vďaka 4GB VRAM.

Přesně tak, mám 1050ti což je o malinko výkonější než 960 a HIGH nastavení při FullHD jede v průměrných 40FPS maximální propad v nějaké náročně nasvětlené scéně byl na 30FPS naopak ve volné přírodě to vytahuje FPS až k 50… takže s dobrou optimalizací souhlasím…