Myslím, že už nějaká stránka dokonce nabádala k tomu at to nikdo nekupuje kvůli tomu. Ale pro mě je dobré, že je to tedka nejrpodávanější hra na steamu. Klidně at prodají i 10 000 000 kopií, bude to jen dobře.
To jsou trotli, co tohleto řeší, tím, se asi nemá cenu ani nijak zabývat
To nemá. Jen mě mrzí, že to jsou i češi. A ty animace mě taky nevadí. Zase až tak špatné nejsou. A zase jsi vem, že kdyby to chtěli tu hru odložit třeba na 2-3 měsíce a dodělat ty animace a obličeje tak by zase všichny řvaly, proč to odložily a zase by to bylo samej kecal.
Inside looks ok. Outside looks like bug.
Tak děkuji všem za rady a tipy. Nakonec jsem objednal verzi pro PC
Asi tak, lidi chtěj hru co nejdříve a pak akorát řvou že to mělo ještě měsíc zůstat ve vývoji.
Na GTX 960 to prý jede na vysoké detaily v pohdě.
Kto to povedal?
vysoke na gtx 960 to by muselo byť optimalizovane lepšie ako witcher 3… čo som videl mazariniho video tak na 1080ti to ide na ultra 50-90fps
Tam je rozdiel. Vo full screene mu to padalo na tých 40. V samostatnom okne 80-130. A určite má Ti?
Jop.grafiku mal napísanú v popise videa…na niektorých miestach mal 40fps ako si písal.napr pred koncom videa v hrade …dosť škoda dropov
Na střední detaily by to mělo být v pohodě
Na doupě.cz odpovídal na otázky člověk co to bude recenzovat… ,Před odpovědí bych měl popsat svůj počítač:
grafická karta: GeForce GTX 960
CPU: Intel Core i5-6400
rychlost CPU: 2,7 GHz
RAM: 8 GB
Výkon mého počítače jasně ukazuje, že s přehledem splňuji minimální požadavky, ale nedosahuju na doporučené. Přesto mám hru nastavenou na vysokou grafiku a zvládám to bez větších problémů. Hra se občas na chvilku zasekne (pár vteřin) nebo nabíhá delší dobu. I tak nebyly tyto problémy tak velké, abych změnil kvalitu grafiky na nižší. Řekl bych tedy, že optimalizace je dost dobrá."
Jakto, že už hraješ sakra já chci taky
Já ne… já mám notebook s Nvidií 920m takže budu sakra rád když dám 1280x720 na nízký Ale ten recenzent to psal
Tak to drzim palce
Dobre. Teraz by som rád videl video o tom zaseknuti. Každopádne to znamená, že aj bez 16GB je hratelna, možno práve vďaka 4GB VRAM.
Přesně tak, mám 1050ti což je o malinko výkonější než 960 a HIGH nastavení při FullHD jede v průměrných 40FPS maximální propad v nějaké náročně nasvětlené scéně byl na 30FPS naopak ve volné přírodě to vytahuje FPS až k 50… takže s dobrou optimalizací souhlasím…