Hw náročnost-rozjedu hru?

Zdravím. Měl bych dotaz ohledně mého PC jak by mi hra jela na rozlišení 1920x1080.
GTX 950
I3-6100 3,7 ghz
8 GB RAM
Děkuji předem za každou odpověď.

No podle mě tak minimální detaily jestli vůbec.

60FPS, low, 1080p

Minimální požadavky splňujete, takže hru rozjede na FHD, ale počítejte s tím, že pro plynulé hraní bude třeba nízkých detailů.

Hele nevíte kolik GB bude mít hra? Pokud vím tak stahovat se má 31GB cca a tedka se zase říká, že patch v datum vydání má mít 25GB to už se ale do 40GB nevlezeme. Dík

Právě se rozhoduju mezi PC a nebo si to pořídit na normální PS4. Jestli 30 FPS a lepší detaily nebo 60 FPS a horší detaily. :roll_eyes:

Tak na PC si to na 30 FPS zahrajete taky na lepší detaily než na 60…myslím si, že to vyjde v tomto případě ± na stejno a je to spíš na Vás, kde se Vám bude lépe hrát.

Ja by som šiel na lepší výkon PC. Ale hráčske PC.

Tak upřednostňoval bych PC. Myslíte že bych na medium detaily na 1920x1080 mohl dát těch 40-50 FPS ?

Pc bylo,je a vždy bude lepší než nějaké konzole. Už jen graficky je to lepší. Taky když chceš vylepšit pc tak jen dokoupíš nějaké věci, ale u konzole musíš koupit novou.

1 Like

Popravdě nevím, ale odhadoval bych spíše 30 - 40.

Skôr nie 950 je vážne slabá na KCD.

Takže PS4 bude asi lepší volba, že ?

Podle mě ne. Grafika bude na pc určitě lepší.

Tak to je jasné :). Ale abych měl i nějaké hratelné FPS :expressionless:

Teď koukám na video. Opravdu má PS4 verze tak hrozné textury ?

Já už na to koukal včera, to je nějaká blbost, takhle to určitě vypadat nebude.

Jak jsem psal výše, podle mě to bude srovnatelné s tím PS, ten výkon tam bude podobnej. Výhoda PC je, že si to můžete nastavit dle sebe. Výhoda PS je, že nemusíte nic dál řešit, běží to jak se rozhodl autor. Co je pro Vás výhoda větší nebo nevýhoda, to už je na vašem zvážení.

Tohle je podle mě účelové. Díval jsem se na xbox a ps4 gameplay a úplně jiné. Bud to nějak někdo upravil a nebo schválně nizské detaily a vše vypnuté. https://www.youtube.com/watch?v=VNXOI1ZK764

A taky pořád nechápu ty kecy o tom, že je to rasistické a že tam není sex atd. Ale pokud jsem viděl dobře tak v úvodu otec hlavního hrdiny plácnul svoji manželku po zadku a to je co asi? Takže bych neřekl že je to tak. Jak jsem říkál, jiné hry taky neměli děti ani černochy nebo sex ve hře a nikomu to nevadilo. Tohle už smrdí pomluvou.