Info o lubošovi

misi s bohutou jsem nesplnil to kázání jsem pokazil a bohuta mi řekl že mi neřekne nic o kulhavém lubošovi. ve quest logu je napsáno že mám sehnat info o něm nějak jinak ale žádná značka u toho není a když se ptám normálních lidí tak mi vždy řeknou že nic neví. neví někdo co mám dělat ?

Tak na tomhle jsem ztvrdnul taky, a bylo to jedno ze dvou míst kde jsem musel hledat návod (to druhé bylo v klášteře). Řešení je jednoduché, ale zákeřné - promluv si ještě jednou s úžickým rychtářem.

1 Like

díky moc už se nato snažím přijít několik dní

a mužeš mi jěště říct kde toho rychtáře najdu ? když sem ho nepotřeboval tak sem ho měl pořád u rypáku a ted když ho chci tak ho nemuzu najít

Chodí po Úžicích, někdy je na rychtě, někdy v hospodě, někdy venku …

JO DÍKY už sem ho našel

Co mám dělat když mi jen řekne proč asi umí farář zla mečem ? A nijak mi to nepomůže? Omylem tam mám absolutně nulovou reputaci a úkol úplně zmizel nevím co teď mám dělat jelikož takhle další nedostanu

Nestihl jsem s farářem chlastačku, a nechce se se mnou vůbec bavit, šel jsem si tedy o něj přečíst v knize, ale mám si ještě promluvit s písařem, kterého jsem zabil, nevíte Prosím někdo jak dál?

Tak to nevím, možná se k (bývalému) písaři vloupat, najít tu knihu (je na podstavci) a přečíst si to sám.

Mockrát děkuji :slight_smile: <3