Jak je to s klíčem?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, hru jsem kupoval před rokem na vašich stránkach kingdomecomerpg.com. Už od začátku mám napsáno, že ,Přístup k Betě bude po vydání plné verze nahrazen Steam kódem ke hře, takze mam toho 13 co vychází hra jit na stranku kdc a tam budu mit steam kod ?

Mělo by to tak být. Případně by ti měl steam kód přijít do e-mailu, který jsi zadal u registrace. :slight_smile:

Paráda, díky moc za info. Trošku mě dopletli nejaké infa na fb a tak :smiley: , jinak když jsme u toho tak bych se chtěl zeptat, je možné, že hra pofrčí i na ultra se sestavou: i7 6700k - 16GB RAM - msi GTX 970 ?

Jestli na ultra, to nevím. Pro všechno bude optimalizace velkým překvapením. Pro mě na mém PC šla alfa v pohodě, beta je víceméně nehratelná. V den vydání slibují top optimalizaci, takže počítám, že bych si mohl zahrát i na své starší sestavě. S tou tvoji bych ale strach neměl :slight_smile: Jen nedokážu říct, jestli poběží na ultra plynule. Na high či medium to budeš mít v pohodě si myslim. :slight_smile:

Omlouvám se za suverénní tykání. :smiley: nějak jsem si toho nevšiml.

Hardwarově by jsi měl být poměrně v pohodě. GTX 970 spolu s mojí RX470 už nejsou perly, ale snad by to na medium či high při 1080p neměl být problém. Jinak procesorově i velikostí ram jsme na tom podobně. Mám I5-6600K a taky 16GB ram, takže bychom na tom měli být poměrně stejně. :wink: Grafiku jsem chtěl vyměnit za RX580, ale zk***ený těžaři mají jiný názor bohužel.

Né v pohodě :smiley: diky ale za info, nemuzu se dockat ;))

zdravím, tez jsem hru koupil pres stranky a vsiml si ze ti co koupili hru pres steam ci ps4 uz ji maji predstazenou .Co jsem pochopil ze sveho profilu tak my co jsme hru koupili pres stranky tak na preload asi narok nemame :smiley:

i7 6700k - 16GB RAM - msi GTX 970 ?
Mozno, ze 30fps na 1080p rozliseni.

no, to by me taky zajimalo jak to je, ale tak treba tam dojde ten klíč toho 13 pres den a ne presne ve 12:00 kdy ma hra vyjít :wink:

Myslís dopoledne nebo pulnoc?

12:00 dopoledne

Počkej a jak víš, že přes steam co to koupily už můžou stahovat? To máš nějak potvrzené? Jinak nevidím důvod proč oni jo a my ne. Podle mě klíče už musí dávno mít. Máš 5 dní do vydání.

No tedka říkají, že přes steam to ještě taky nejde stahovat.

No, já kláč ještě taky nemám a jak jsem psal víš tak na stránkach je napsanáno, že se klíč ukáže v datum vydání hry ;))

Bez názvu takhle to myslim :wink:

Na steamu mám už od KS kampaně přidanou Beta Acces verzi hry. Takže dostaneme úplně nový klíč pro plnou ? Myslel jsem, že při vydání proběhne na steamu update na plnou verzi.

Pravděpodobně by měl být nový klíč a beta v knihovně zůstane.

tedka je jen otázkou zda bude k dispozici i předběžné stahování. A jestli bude tak to nebude dřív než v pondělí.

1 Like

1 Like