Jak odstranit patch 1.3 ze steamu?

Zdravím přátelé, jsem velice zklamán novým patchem 1.3 přijde mi, že hru udělal horší než byla a rád bych vrátil hru do původní verze před tímto patchem? Může mi někdo z vás poradit jak to na PC (steam) udělám? Od prodeje hry mám nahráno nějakých 156 hodin a hru hraji již podruhé. Každý den si ji po práci na pár hodin pustím a zabavím se hraním této úžasné hry. Před patchem 1.3 mi nevadili Bagy ani zámky ani sejvovice vše bylo ok a hra šlapala perfektně ani jednou nespadla. Nyní nemohu v nastavení grafiky nastavit zobrazovací vzdálenosti a další nastavení, postavy mi přijdou více tupé a do tábora banditů se v podstatě podívám až k ohni, hodím zhoubu a než nepřátelé zareagují jsem již pryč. Henry při každém rychlém cválání (2x shift) heká a heká což je velice otravné, když cestujete po mapě sem tam se zastavíte nebo zpomalíte. V předchozí verzi nic takového nebylo. S patchem 1.3 mi něco ze hry zmizelo, takovéto kouzlo proč sem ji každý den hrál a to bych chtěl vrátit. Děkuji Vám za radu.

To zřejmě nejde…budeš muset počkat na další patch, až to ještě více “vylepší”, případně pohledat hru v originální verzi na torrentech :slight_smile:

Dělat downgrade na Steamu není možný. To jde u platformy GOG Galaxy.

Fakt nechápu to hekání na koni, asi mu to dělá dobře. Když pobízím koně, tak vydávám úplně jiný zvuk. :grinning: To náhlé zpomalování je taky debilní. Na druhou stranu je tam spousta vylepšení, není to zase tak hrozné. Na to hekání někdo určitě vydá mod, sleduj nexus mods. Mě zobrazovací vzdálenost nastavit jde…divné.
Nic si z toho nedělej, vypadá to že s každým patchem tam přídají nějaou pitomost asi aby lidi nasrali. Celkově ale pohoda.

Zobrazovací vzdálenost, už dnes jde nastavit, včera nešla. Po dnešku kdy se aktualizoval patch 1.3.1 500mb záplatou.

Děkuji za příjemnou zprávu, již sem se díval a opravdu to lze opět nastavit. Počáteční nadšení do hry se mi opět vrací. Jsem rád, že Warhorse pracuje tak rychle a své chyby napravuje. Hra hned vypadá jinak když vše lze nastavit.

1 Like