Zdravím. Nevíte někdo, jak udělat ve hře nějaké screeny? V nastavení píšou klávesou F12. Když chci během hraní udělat třeba 10 obrázků a ty si pak po ukončení hry otevřít tak nevím, kde jsou. Když se podívám do složky USER/uložené hry/Kingdom/ - tak tam vidím uložené pozice a i složku sreenshot, ale když ji otevřu, tak tam mám jen jeden soubor s časem posledního obrázku, co jsem vytvořil ve hře a ani nejde nijak zobrazit. Já bych si ale rád pak prohlídl všech 10 obrázků, co jsem udělal. Nějaké rady? Moc díky!
Ja na takéto veci používam GeForce Experience, ale ak máš AMD, tak skús trebárs Fraps.
Normálně by tam měly být všechny screenshoty.
Bohužel nejsou, po stisknutí F12 se mi tam vždy udělá pouze jeden screen. Po dalším stisknutí F12 se ten předešlý přepíše. Takže když si chci udělat třeba 20 obrázků tak bych musel vždy po jednom hru minimalizovat a screen si překopírovat, což je zbytečné. Tak si tam hold na to musím nainstalovat nějaký program.
Pokud máš Steam, otevři Steam, nasnímej si klávesou F12 kolik potřebuješ snímků, měly by se po skončení hry otevřít samy. Pokud ne, klikni na hru ve steamu pravým, a zvol “Zobrazit snímky obrazovky.” Následně klepni v okénku které se otevře, na “Zobrazit na disku.”
Steam snímky ukládá do:
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\nějaké_klikyháky\nějaké_číslo\remote\další_číslo\screenshots
Tam co hledáš, se třeba mě snímky ukládají taky, ale ve formátu -tga
C:\Users\ňákej_týpek\Saved Games\kingdomcome\screenshots