Jan Zajíc vs Beránek v rouše vlčím

Chtěl bych se zeptat jestli lze úspěšně dokončit oba tyto questy (Jan Zajíc a Beránek v rouše vlčím ) nebo vždy jen jeden nebo a druhý je dokončen neúspěšně.
Momentálně v Honu na Zajíce jsem ve stavu, kdy jsem mluvil už se všema co to šlo (S tím že teda lázeňský tomáš se se mnou nebaví a pištec mi toho taky moc neřekl a markéta se o zajícovi taky nechce bavit) a Beránekovi se mám setkat v pytláky, což když udělám tam je cutscéna, kdy přijdou vojáci a musím si vybrat mezi Zajícem a vojákama. Vyberu zajíce Beranek končí neúspěšně, vyberu vojáky Hon na zajíce končí neúspěšně. Pokud si jdu místo setkání promluvit s Bořkem výsledek je jako bych si vybral vojáky. I když jsem chtěl dokončit všechny questy úspěsně tak vracet save už nebudu protože od zadání obou questů mám xx hodin odehráno,jen mne to zajímá. Zatím budu plnit ostatní questy a třeba ještě v průbehu hry přibude s někým nějaký dialog a naleznu cestu jak oba úspěšně dokončit.

Nejde to, jeden z těchto questů bude vždy neúspěšný. Na achievement Úderník to nevadí,
tuším že se odemkne po splnění 80 questů.

Když Jindřich pomůže Zajícovi, získá místo lovčího na Talmberku (další achievement).

Díky za info, je to ale bor…nepořádek že nejdou úspěšně dokončit všechny questy. Co mě ještě napadlo tak vůbec nezačínat quest beránka a vyřešit pana zajíce. Pak by se teoreticky beránek vůbec nemusel objevit v seznamu, tedy ani jako neúspěšný. Zkusím to jen na zkoušku na nějakém starém sejvu.

Nechápu, co ti tak vadí na tom, že máš nějaký Quest uvedený jako nesplněný. Třeba na začátku příběhu, když máš dohonit kance postřeleného Ptáčkovým šípem, tak ten úkol taky nikdy nesplníš, no a co?

2 Likes

To jsem zkoušel… ale nejde…

pokud mas v koně tak to splnit jde

prvého koňa - šedivku dostaneš až neskôr

Když jsi šikovný tak si dokažeš sehnat koně dříve za peníze