Je to celkom sranda, ale vyslovene mi vadí, že:

1, …nemôžem ľahnúť a zaspať kde chcem. Večer sa po dlhej ceste vynorím z lesa, krásny západ slnka predo mnou, idylicky sa tváriaci senník u cesty… nie, ja musím nájsť nejaký nestrážený slamník, alebo si kúpiť nocľah, takže hajde ďalej do najbližšej obce…

2, …za to že do niekoho nechtiac vrazím dostanem 200 pokutu, alebo 10 dní basy.

3, …že nemôžem rozprávať s inými, keď sedím na koni. I keď som rytier v skvelej zbroji na nádhernom koni, vždy keď stretnem tuláka na ceste, musím úctivo zosadnúť ak sa chcem na niečo opýtať.

4, … nemôžem predať mäso, ktoré som získal ulovením niečoho, pretože kupec neviem prečo tvrdí že je kradnuté, musím ho uvariť a potom ho už za kradnuté nepovažuje(aj keď ho uvarím u neho doma)
To isté platí aj s vecami, ktoré som zobral lapkom, ktorí ma prepadli na ceste. Prečo ich kupec považuje za kradnuté ? Dajte do hry možnosť nahlásiť prepadnutie rychtárovi alebo nejaký spôsob ako veci nadobudnuté v sebaobrane legalizovať

5, … nie je možnosť vybrať si ksicht hlavnej postavy. S tým čo má Jindra sa neviem nijako stotožniť…

6, … (je toho viac, ale radšej počkám až mi vychladne hlava z tohto “otvoreného sveta”)

Tipy na zlepšenie hry:

1, V momente keď mám peňazí viac než treba, k tomu top zbroj, výbavu atď… prestáva byť hra zaujímavá, pretože už ich nemám za čo minúť… čo tak možnosť najať si družinu bojovníkov, expiť ich, obstarávať im zbroj atď… ? bola by paráda zložiť sa s kumpánmi niekde na poli, rozbiť tábor a pri ohni sa ožierať až do rána :slight_smile:

1 Like

K bodu 2. To by mě zajímalo, co jsi v otevřeném světě prováděl, mě se teda ještě nestalo, že by mě trestali za vrážení do lidí a to jsem si už taky něco odseděl :grin:

1 Like

Vysvetľujem si to tým, že ak vediem koňa v blízkosti chodca, tak ho zrejme zraním. Pretože raz popri mne v lese prebehla laň a mne to ubralo asi 1/4 z toho dlhého žlteho prúžku o ktorom neviem presne čo znamená. Obdobne to aso funguje vo vzťahu kôň-chodec.

Kůň opravdu dokáže zranit, takže když jezdíte tryskem skrz město, vesnici, tak se pak nedivte!
Mě se stalo, že jsem šel pešky, okolo mě projel (pomalu, ani nemusel tryskem) chlap na koni (ten stavitel trebuchetů, když se vydal ze Sázavy do Talmberku na pomoc), dostal jsem se mu do cesty, lízl mě a dostal jsem pěknou ránu (krvavé fleky přes obrazovku a sloupeček se staminou a zdravím šel o 10 % dolů).
Takže když jedete na koni okolo lidí (zvlášť ve městech) tak dávejte bacha!

Súhlas, mať vlastnú družinu by bolo veľké +
alebo aspoň jedného nosiča vody. Kumáni by sa pustili do neho a ja by som ich odstreľovala s lukom :slight_smile:

1 Like

Zlatý proužek je výdrž, pokud se chápeme dobře :smiley:

Jinak ale s neztotožněním s xichtíkem Jindry mám naprosté pochopení :smiley:

S masem je to také taková drobná nelogická věc, ale což…

A bohužel i okrádání mrtvol je okrádání :smiley: Aby ti zmizla značka ukradené, stačí to jen odležet v truhle nebo u sebe v inventáři…

1 Like

Vidíš to… truhla ma nenapadla ! dikes
… ale ako sa dostať do truhly, keď ma u brány šacujú stráže ? :frowning:

No zkus rychlé cestování pokud tam tu možnost máš. Já měla taky problém… a nebo si to prostě odseď a těch pár věcí ožel :smiley: rozhodně neplať pokuty apod, to se ti pak neobnovuje reputace a máš ji furt hloupě nízkou a dělá to jen problémy :slight_smile:

neoželiem ani prd… veď som to hrdinsky vybojoval a zaplatil vlastnou aj cudzou krvou ! to mám za to že sa snažím hrať slušne… :frowning:

To teda nevím, jestli hraješ tak slušně, když máš u sebe kradené věci a stráže tě mají tendenci šacovat :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

To bude tým, že kým som sa naučil na koni, tak som zvalcoval pár chodcov, ktorí mi nedali prednosť v jazde, kým som došiel na to, že v stredovekých čechách mal chodec prednosť :slight_smile:

Máš trénovat hopsání na louce a ne ve vískách a městech :smiley: :smiley: :smiley: Tak příště no, umělče :smiley: :smiley: :smiley: A to já jsem si myslela, že mi to s tím koněm nejde :smiley:

Bod 7) Mne vadi, ze kdyz jsem odmitl oblazit Stepanku z Talmberku, nedostal jsem od ni tu kosili. Pripadal jsem si v ten moment vyuzity a jako kus masa. Clovek se honi pres pul sveta a nic z toho. Ta hra je sexisticka.

Jen se nedělej, beztak ti nejvíc vadí, že ti nebyla přehrána ta sexy cutscéna :smiley: :smiley: :smiley:

Zas tak sexy nebyla, ale kosile s CHA+20 jina neni :slight_smile:

1 Like

Ja som Štěpánku tiež odmietol, lebo som slušný chlapec.
Ale to som ešte nevedel, že za sexík môžem dostať košeľu :slight_smile:

Mám obavy, že jsme ji stejně někde prodala… :smiley:

Co jste to za chlapi? Všichni chtějí celibát :smiley:

… ja mám Terezku ze mlejna :slight_smile:

achievment :slight_smile:

2 Likes

Ja se ze mlejna honem rychle vypakoval, splatil dluhy a prestehoval se do hospody u horni brany Rataji. Aby mne Terezka nesvadela :slight_smile: Muj Henry beztak nejspis tajne miluje Jendu Ptacka :wink:

2 Likes