1, …nemôžem ľahnúť a zaspať kde chcem. Večer sa po dlhej ceste vynorím z lesa, krásny západ slnka predo mnou, idylicky sa tváriaci senník u cesty… nie, ja musím nájsť nejaký nestrážený slamník, alebo si kúpiť nocľah, takže hajde ďalej do najbližšej obce…
2, …za to že do niekoho nechtiac vrazím dostanem 200 pokutu, alebo 10 dní basy.
3, …že nemôžem rozprávať s inými, keď sedím na koni. I keď som rytier v skvelej zbroji na nádhernom koni, vždy keď stretnem tuláka na ceste, musím úctivo zosadnúť ak sa chcem na niečo opýtať.
4, … nemôžem predať mäso, ktoré som získal ulovením niečoho, pretože kupec neviem prečo tvrdí že je kradnuté, musím ho uvariť a potom ho už za kradnuté nepovažuje(aj keď ho uvarím u neho doma)
To isté platí aj s vecami, ktoré som zobral lapkom, ktorí ma prepadli na ceste. Prečo ich kupec považuje za kradnuté ? Dajte do hry možnosť nahlásiť prepadnutie rychtárovi alebo nejaký spôsob ako veci nadobudnuté v sebaobrane legalizovať
5, … nie je možnosť vybrať si ksicht hlavnej postavy. S tým čo má Jindra sa neviem nijako stotožniť…
6, … (je toho viac, ale radšej počkám až mi vychladne hlava z tohto “otvoreného sveta”)
Tipy na zlepšenie hry:
1, V momente keď mám peňazí viac než treba, k tomu top zbroj, výbavu atď… prestáva byť hra zaujímavá, pretože už ich nemám za čo minúť… čo tak možnosť najať si družinu bojovníkov, expiť ich, obstarávať im zbroj atď… ? bola by paráda zložiť sa s kumpánmi niekde na poli, rozbiť tábor a pri ohni sa ožierať až do rána