Jen pár slov - dohráno dvakrát + otázka, díky za odpověď

Ahoj,

hru jsem měl předobjednanou, nelituji ani koruny. Užil jsem si první hraní, kvůli kterému jsem si dokonce udělal i dovolenou (jsem OSVČ, tak to nebyl problém… ale i tak, volno kvůli hře je celkem švihlé :smiley: ). Musím říct, že ano - byly tam bugy, něco mě štvalo, ale celkový dojem z hraní byl super a nemohl jsem se odtrhnout. Dohrál jsem to, vypnul a řekl si, že to pustím, až to “doladí”.

Nyní jsem se na to vrhnul znova a dohrál jsem to s plným zapálením jako první hraní. Nemohl jsem se odtrhnout, narazil jsem na mnohem méně bugů. Předtím jsem měl sem tam takovou černou čáru přes textury (v lázních třeba), nebo postavy skrz sebe v textuře, více jsem se sekal ve dveřích, blbě se šlo do schodů na Pirkštejně - postava se sekala o schody. Teď skoro nic, jen seknutí ve dveřích u Heřmana a pak v nějakým random domku.

Lepší zvuky ve hře doopravdy zvýší zážitek ze hry, HD pack jsem už zase tolik nerozpoznal, že by tam byl větší rozdíl. Za mě tedy musím říci a shrnout, že je to velmi povedená hra, jedinečná a myslím, že obrázek si udělal už každý sám a recenzí je taky víc než dost.

95% - kdybych se nezasekl dvakrát-třikrát ve dveřích, dal bych 100% - to mě vyloženě trošku mrzelo (čti sralo), ale co už, v každé větší openworld hře se najdou bugy (Witcher, Skyrim, Fallout, GTA…).

A teď ta otázka: Bude pokračování určitě? Nikde jsem to oficiálně ještě nepřečetl, vím že tohle by měl být ACT 1 + ACT2, ale jestli bude 100% ACT3? To nikde nečtu, ani článek, video, zmínka nikde a přitom by to mělo být do půl roka? Kdysi jsem to někde četl. Neví někdo, jak to je?

Oficiálně to snad nikdo nepotvrdil, ale nedovedu si představit že by teď ve warhorsu začali dělat sci-fi střílečky. Takže jo, pokračování KCD rozhodně čekáme. Ale že by bylo za půl roku, tomu rozhodně nevěřím :slight_smile: Odhadoval bych něco mezi jedním a dvěma roky.

1 Like

Nieco sa chysta na 23.5.2018

Super, tak jen počkat a doufat :slight_smile:

Tak to už se moc těším čím nás Warhorse studio překvapí doufám v nové dlc a spousta hodin další zábavy.:grinning: