Jindra a pes

Po aktualizaci 1.9 má Jindřich v nabídce trénovat dovednost psovod, ale nikde nemůžu pořídit psa?

Na to asi musíš mít poslední DLC (Woman’s lot). Pak můžeš psa získat v ratajích tím, že si promluvíš s Terezou.

Podmínkou tedy bude vlastnit poslední DLC.
Možnost vyvolat nabídku bez rozšíření je docela matoucí.

Takhle - já DLC mám, a psa získám promluvením s Terezou. Jestli je ten pes součástí DLC nebo patche, to nevím. Ale jestli promluvíš s Terezou a není tam možnost zeptat se na “psa co tu běhá okolo”, tak to asi v tom DLC opravdu je

To bude ono, děkuji za objasnění.

Kdo trénuje psovodství?

Lovčí nebo kat…

1 Like

Díky moc. nakonec jsem zjistil, že pro člověka, co už má hru dohranou je docela problém toho psa vycvičit. Nicméně on stejně expí pomocí chválení a žrádla a není problém mu koupit třeba dvacet klobás a všechny mu za sebou dát. On je sežere a vyleveluje se. Jakmile člověk získá perk s útočením, tak už to není třeba takhle ohýbat.

Taky ho hlavně krmím, jen mám :slight_smile: strach aby se nepřežral.
Napadlo mě… aby Vořech proháněl při volnu slepice, nebo jiné zvířata jako ovce.

Zdravím, jak prosím funguje napasování tohoto DLC na rozehranou hru ve standardním modu? Nechci si něco pokazit

Já myslím že bez problému. Hru už mám dohranou, takže jsem šel ze starého savu do DLC questů, a po nich už jsem dál nehrál. Ale všechno fungovalo dobře

Tak mě to asi nefunguje. Stáhl jsem DLC a nejde mi nahrát starý save. Zůstane černá obrazovka a nic :frowning:

První potenciálně problematická věc jsou mody. Jestli nějaké máš, tak je odstraň a nahraj si nějaký save bez modů.

Mám. Míření lukem. Neomezený save a zámky. Je jistý, že to bez nich pojede? Můžu je tam pak vrátit zpátky. Až to rozjedu s dlc?

Nemám páru, já mody nepoužívám. Musíš to vyzkoušet. Taky by mohlo pomoct stáhnout si nejnovější verze těch modů. Všechny mody jsou zatím dělané tak nějak na koleně a každá další verze hry je může totálně rozhasit … ale tvůrci modů to vědí, a tak po vydání nové verze hry svoje mody obvykle upraví aby to fungovalo.

Spíš než slepice by se mi líbilo na polích a v lesích mít bažanty. Šlo by je střílet i v letu ne jen na zemi. A stejně jako povel ulov - prostě psík by se snažil je nevyplašit a chytit. Maso z nich by mohlo být podobné kuřecímu - trofej peří - což by šlo využít - do klobouku jako ozdoba lovce :slight_smile: Nu a Vořech by mohl umět i plašit zvěř - tzn. vypustit psíka směrem křoví kde tuším nějakého zajíce nebo kance … .

No a aktivita by mohla být - hon na lišku - v lese by mohly žít i lišky - sice je to noční lovec - ale neva aspon využití při večerních lovech. Mohla by krást slepice :slight_smile: Navíc logicky, když zůstavají v lesích mrtvolky zajíců a jiné zvěře - lištička by je likvidovala a tím čistila les. No a k samotné aktivitě - bud by si lidé stěžovali lovčímu že jim mizí slípky, a nebo by se mohlo vyrážet na hony. Nejen s panem Ptáčkem, ale třeba s Divišem, Hanušem a nebo panem Rackem - bohužel jeho aktivit se mi zdá ve hře pořád málo, i když je to hlavní postava příběhu. Tohle jediné mě tak trochu na celé hře mrzí :slight_smile: