konečně jsem se pustil do hlavní linky a to na vyzvedy do Přibyslavice do tábora. Sel jsem zezadu,v truhle vzal kumanske oblečení a nakracel mezi ne. Otrávil kotlik, zapálil jedny a pak i druhé šípy,druhy kotlik už se mi nepodařilo otrávit a začali mě po třetím výslechu nahanet. Utíkal jsem nahoru od tábora lesem, došlo i na střet a tam si myslím, ze nastal ten problém. Od ty doby se Jindra otáčí doleva jak 100lety stařec. Doprava mu to jde lehce. A na koni jsem zjistil, ze doleva se Jindra vůbec nenatoci, jen s celým koněm. Podotýkám,ze jsem se vyléčil a mam zdraví na 100 i jsem zkoušel sundat zbroj atd. Nic nepomáhá. Ani spánek v posteli nezabral! A taky jsem si všiml, ze můj kůň běhá jak kdyby měl jednu nohu kratší, také od te doby, co jsem se střetl v táboře při vyzvedach.
Neví někdo, co to muže být?
Nevím, jestli tady ten problém někdo neměl, nechtěl jsem to projíždět vše od začátku.
Asi bude mít tvůj Jindra trochu pochroumanou páteř či co. Tipnul bych krční obratel. Zkusil bych ještě zajít za apatykářem, ale tohle bude spíš na chirurga nebo chiropraktika.
Tohle mi dělalo v betě , když jsem byl přetíženej a můj kůň taky.
Přetížený nejsem ani kůň. Nevím no, buď je to bug a nebo následek pádu z koně a pravdu bude mít Radek, ale než se trmácet za apatykářem do Ratají, tak nahraji save před průzkumem tábora a budu se snažit vyhnout boji.
srat na apatykare. na liecenie su predsa lazebnice.
Dělá to úplně všude?
Napadlo mě , jestli náhodou nejsi u okraje mapy, který je po tvé levici. Ale na to bys asi přišel
Jo jo dělá to všude. Já byl rád že jsem nějak dojel za Rackem do Mrchojed, kde proběhl rozhovor, poslal mě do Talmberka. ALe jelikož mi nějak belhal i kun a cesta na něm byla jak na D1, tak jsem zkusil v Talmberku zalehnout na hodinu do postele, ale stále to dělalo, takže dám starý save před táborem a uvidíme. Večer napíšu jak to dopadlo. Každopádně by mě vcelku zajímalo, jestli je to bug nebo opravdu tak reálný, že Jindra po pádu z koně ochrnul na levou stranu.
Kdyby ochrnul/zlomil nohu, tak bys stejně měl dole ikonku. A neovlivnilo by to koně. Dle mě to bude na 99% bug. Na druhou stranu jsem o žádném takovém nic neslyšel…
Já si s tou pochroumanou páteří dělal srandu. To bude bug. Ikdyž možná ty lazebnice…
Edit: Divej, skutečně může mít tvůj Jindra něco se zdravím, ale potom je to nesystémová chyba, protože ve hře není žádná možnost jak toto vyléčit. Zkus starší save, a když to nepomůže, tak potom už jedině (než se trápit) tak spáchat harakiri a začít novou hru.
A nebo, že by ta hra po novém patchi byla už tak dokonalá a realistická, že by tam byly nové druhy zranění (fraktura apod.)
Já vím,taky to beru s nadsázkou. Patchem to nebude,ještě ho nemám. Hrají na PS4.
Mně to udělalo v průbehu hry během souboje s více protivníky taky. Asi je to featurka pro nás, co si rádi přenastavjeme default ovládání (pokud jsi si ho taky měnil, je to jansný)
hele, mne se po patchi 1.3.3 stava neco podobnyho… obcas (ne porad) Jindra chodi jak posranej (pomalu), a nejde sprintovat… a nejsem pretizenej ani prezranej, nic… mozna stejnej zdroj problemu
Nemáš spíš něco s ps4 ovladačem?
stalo se mi to také. doleva to otáčelo pomalu a doprava v pohodě. Musel jsem ukončit hru a po novém puštění to bylo ok. Hraju na PC