4 DVD a jen 3GB instalace ? co na těch plackách je ?
Tohle je dost mrzuté, jelikož mám k dispozici pouze LTE s 10GB FUPem, pořídil jsem krabicovou verzi s nadějí, že se nebude muset nic stahovat. A takhle to ani nespustím… bylo by dobré myslet na to, že každému nevede do obýváku 100Mbit optika
Je možné ten patch stáhnout někde samostatně, že bych si jej stáhl jako archiv někde jinde na externí disk a následně donesl domů, nebo se to musí nezbyteně stahovat přímo z toho PC, na který se to instaluje?
Bohužel, to co jena DVD je patrně verze ze září 2017. To byla hra extrémně zabugovaná a hrát bys to nechtěl. Proto se ihned po spuštění stahuje 20+ Gb patch. Přemýšlím, co s tím, když člověk nemá připojení. Hm. Možná to stáhnout někde na nějaký notebook a pak ty soubory přesunout? Ale jak přesně na to, neporadím.
Me napadl tak refund a koupit si hru na gog, kde diky tomu ze je hru mozne stahnout drm free a pres prenosny disk nainstalovat. GoG myslim i umoznuje nasledne jen instalovat samotne patche pres prenosny disk narozdil od steam kde je to resene jinak. Ale jen teoretizuji, nevim zda praxe toto umozni.
Taky jsem kámo naštvanej. To takhle člověk dá 1300,- za hru, přijde z práce, strčí DVD do mechaniky a … úplně k hov*nu. Instalace 3 GB za asi 20 minut no a pak hurá 10 hodin staování.
Když jsem jim psal kdy by mohl být master s patchem v lisovnách že bych si koupil hru už s patchem (kvůli 20 GB stahování) skončilo to bez odpovědi. Tak jsem blbec koupil DVD a teď stahuji a jesli nechci stahovat i zítra, tak nemůžu ani pařit online. Jsem vůl a měl jsem si koupit digitál přes GOG a pak možná na netu z druhé ruky fyzickou verzi!!! Gog má alespoň lépe domyšlený zálohování a archivaci hry vč bonusů od tvůrců.
Hned jak se hra dostáhne, převedu si jí do GOG účtu.
To jde si přetáhnout hru z steamu na gog?
Viděl bych to spíš na refundaci a pak koupi na GOG Jinak se mi to taky nezdá.
no aktivovanou hru na steamu asi ohledně refundace ne. jedině že by warhorse uvolnil majitelům hry gog klíč jako kdysi zaklínač a stalker. Jinak pokud je nějaká hra na gogu, často k její aktivaci u nich stačí zadat aktivační klíč z balení, mám tam takhle sérii stalkera a zaklínače. a zaklínače 1 a 2 mám aktivní jak na windows tak i na macu A instalačky + bonusy těhle her zálohované na externím HDD. No super věc ten gog!
No jo, ale Zaklínač patří CD Projektu, kterému patří i GOG. Tam je jasné, že se snaží takto propagovat svoji platformu. U jiných to bude asi složitější, Valve si Steam bude asi spíš bránit. Já jsem si taky jednou nechtěně koupil DLC na Origin a až pak mi došlo, že ten kód nebude fungovat na Steam. (Nebo to bylo naopak, už nevim).