K cemu slouzi instalacni DVD?

4 DVD a jen 3GB instalace ? co na těch plackách je ?

Tohle je dost mrzuté, jelikož mám k dispozici pouze LTE s 10GB FUPem, pořídil jsem krabicovou verzi s nadějí, že se nebude muset nic stahovat. A takhle to ani nespustím… bylo by dobré myslet na to, že každému nevede do obýváku 100Mbit optika :confused:

Je možné ten patch stáhnout někde samostatně, že bych si jej stáhl jako archiv někde jinde na externí disk a následně donesl domů, nebo se to musí nezbyteně stahovat přímo z toho PC, na který se to instaluje?

Bohužel, to co jena DVD je patrně verze ze září 2017. To byla hra extrémně zabugovaná a hrát bys to nechtěl. Proto se ihned po spuštění stahuje 20+ Gb patch. Přemýšlím, co s tím, když člověk nemá připojení. Hm. Možná to stáhnout někde na nějaký notebook a pak ty soubory přesunout? Ale jak přesně na to, neporadím. :frowning:

Me napadl tak refund a koupit si hru na gog, kde diky tomu ze je hru mozne stahnout drm free a pres prenosny disk nainstalovat. GoG myslim i umoznuje nasledne jen instalovat samotne patche pres prenosny disk narozdil od steam kde je to resene jinak. Ale jen teoretizuji, nevim zda praxe toto umozni.

1 Like

Taky jsem kámo naštvanej. To takhle člověk dá 1300,- za hru, přijde z práce, strčí DVD do mechaniky a … úplně k hov*nu. Instalace 3 GB za asi 20 minut no a pak hurá 10 hodin staování.
Když jsem jim psal kdy by mohl být master s patchem v lisovnách že bych si koupil hru už s patchem (kvůli 20 GB stahování) skončilo to bez odpovědi. Tak jsem blbec koupil DVD a teď stahuji a jesli nechci stahovat i zítra, tak nemůžu ani pařit online. Jsem vůl a měl jsem si koupit digitál přes GOG a pak možná na netu z druhé ruky fyzickou verzi!!! Gog má alespoň lépe domyšlený zálohování a archivaci hry vč bonusů od tvůrců.

Hned jak se hra dostáhne, převedu si jí do GOG účtu.

To jde si přetáhnout hru z steamu na gog?

Viděl bych to spíš na refundaci a pak koupi na GOG :smiley: Jinak se mi to taky nezdá.

Některé hry jdou, kingdom come aktuálně ne. https://www.gog.com/connect

no aktivovanou hru na steamu asi ohledně refundace ne. jedině že by warhorse uvolnil majitelům hry gog klíč jako kdysi zaklínač a stalker. Jinak pokud je nějaká hra na gogu, často k její aktivaci u nich stačí zadat aktivační klíč z balení, mám tam takhle sérii stalkera a zaklínače. a zaklínače 1 a 2 mám aktivní jak na windows tak i na macu :slight_smile: A instalačky + bonusy těhle her zálohované na externím HDD. No super věc ten gog!

No jo, ale Zaklínač patří CD Projektu, kterému patří i GOG. Tam je jasné, že se snaží takto propagovat svoji platformu. :slight_smile: U jiných to bude asi složitější, Valve si Steam bude asi spíš bránit. Já jsem si taky jednou nechtěně koupil DLC na Origin a až pak mi došlo, že ten kód nebude fungovat na Steam. :smiley: (Nebo to bylo naopak, už nevim).