K cemu slouzi instalacni DVD?

Jak se mi to tady stahuje, misto instalace z DVD, tak jsem mel cas premyslet nad tim, k cemu jsem instalacni DVD vlastne dostal.

Dale mne prekvapilo, ze neni v krabicce krome 2 kodu uz vubec nic, co bych si aspon chvilu mohl procist ci prohlizet.
Skoda no, CDP bylo k hracum preci jen stedrejsi. Presto si preju, at je hra skvela …

Btw. doufam, ze bude prilozeny ke hre aspon nejaky elektronicky bonusovy material a manual v CZ.

Ty instalační DVD mě taky zajímají? K čemu slouží když se začne stahovat místo instalace z DVD?

no já to stahovat nechci, tak to nechápu jestli to pujde až zítra nebo kdy

Bohuzel se v dnesni dobe budeme muset se neustalym stahovanim budeme muset smirit. Na tech DVD je 3 mesice stary build hry a 3 mesice vyvoje jsou sakra hodne. Prijde mi, ze i Warhorse by byl nejradsi, kdyby ani zadne fyzicke kopie nemusel delat.

Ta DVD u KC:D vypadaji spis sberatelska zalezitost. Cele vlastnictvi te hry je stejne jenom ten steam klic.

Ani mi ta DVD nepřipomínejte… Dal jsem instalovat z nich (abych nemusel zbytečně stahovat hru) )a hra se začala stejně stahovat a ještě k tomu na špatný disk (systémový, kde nebylo dost místa), i když jsem vybral jiný!!!.. no dopadlo to tak, že jsem počkal a nakonec, když na disku nebylo dostatek místa, tak spadl Steam a stáhnuté soubory jsem musel najít a ručně smazat… :smile: Nakonec jsem tedy na Steamu dal předběžně stáhnout a už to bylo ok. (pro IT zkušenější - ta složka co se mi vytvořila na špatném systémovém disku a kam se stahovaly soubory, se jmenovala “null” :smiley: :smiley: )

Koukam, ze jsem dobre udelal, kdyz jsem pred rokem upgradoval na digitalni verzi. :grinning:

Moje teorie je, že se při instalaci kontroluje, zda není vydaný update a pokud je, tak ho to začne stahovat… bohužel ho to začne stahovat do výchozího adresáře. I když mám výchozí adresář jinde než na systémovém disku, tak systémový disk je pořád výchozí, pač když ho chci odstranit z adresářů knihoven, tak to píše, že to nejde, protože je to výchozí adresář. Takže je to asi MasterVýchozí adresář nebo já nevím :smiley: a začne to stahovat tam a ještě do adresáře s podezřelým názvem (null) . Asi bych jim měl napsat, ať si to opraví…

Mozna je to tim, ze se to stahuje jako pre-load, takze to jde do jine slozky nez normalni download a teprve po releasu se to rozbaluje? Co sem koukal, tak se to dava do slozky depotcache a u pre-loadu do vzdycky jde do vychozi a nejde to zmenit. Po releasu by to melo snad fungovat.

Jo, to jo. Ty depotcache mám teď v jiné složce a předtím jsem je právě mazal z C:. Chyba je, že to tam začalo stahovat a ještě k tomu si to nezkontrolovalo, že tam není dost místa… :smiley: . No ale tím pádem jsou DVD k ničemu, že… Muselo to WH naštvat, že toho nechali tolik lisovat (zbytečné prachy) a užitek to má akorát pro sběratele? Každopádně jsem rád za update který hru vylepší :slight_smile:. Jak psal Martin Klíma v nějakém příspěvku, tak se rozhodli hru vylepšit a né si jen tak lebedit a odpočívat poslední 3 měsíce, takže já jsem rád i přes tuhle potíž :slight_smile:

Jo, urcite lepsi nez kdyby sli cestou velkych spolecnosti a nabidli nam placene DLC hned prvni den.

Budeme se muset smirit s tim, ze v dobe nekonecnych patchu a snahy udrzet hry pri zivote mesice nebo roky budou DVD porad zbytecnejsi. A snad v CR dozeneme jine zeme co se rychlosti internetu tyce. On kdyby u nas kazdy stahoval 10 MB/s a vic, tak by to taky bylo o necem jinem.

ty dvd nejsou zbytecny jednou se to vydat muselo a dneska jsou tyhle patche normalní

ono by se stahovalo i rychle, ale je to otázka peněz

Já jsem s tím naprosto v pohodě, jen jsem chtěl poukázat na to, že ta DVD nelze použít pro to, pro co byla udělána - pro instalaci. Takže se asi nacházíme v nějaké přechodné době, kdy jsou instalační DVD a zárověň jsou téměř k ničemu. Já to nemám nikomu za zlé, ani si nestěžuju, jen konstatuju :slight_smile:. Přece jenom ten digipak vypadá parádně a možná je mi i líto, že jich bude ubývat a nakonec se od nich upustí úplně.

No ono ani to pokryti rychlym internetem u nas neni zas az tak skvele. Staci dojet na okraje mest a vysokorychlostni internet tam na mnoha mistech nikdo ani poskytovat nebude.

A clovek si na zivot bez DVD zvykne rychle. Spousta lidi uz ani tu DVD mechaniku nema. A proc plytvat papirem a plastem na krabice a obaly?

Ani není důvod mít 10+MB/s internet, k čemu krom preload filmů a P. ve 4k popř. sem tam stáhnutí velkého patche který je jednou za půl roku, popř. nová hra. Pro dnešní uspěchaný je děs čekat 5x dýl než se jim stáhne hra :smiley: , ale to bych pak neměl základní tarif 3.75 MB/s jako standard, Na vesnici. Vyhazovat k vůli rychlosti víc než 270,-/měsíc? Meh, ne díky :stuck_out_tongue:

Co tím chtěl básník říct? Já mám 25Mb/s za 250Kč a co?? :stuck_out_tongue:

No že tu koluje fáma o pomalém a žádném internetu a nedostupnosti sem tam (nejen tady), přitom našich 30Mbps je prodlě mě na dnešní dobu přijatelné jako min. tarif. Jen pak někdo vidí někoho se 120Mbps a říká že by chtěl taky “vysokorychlostníinternet” a situace je tu hrozná :stuck_out_tongue: Přitom to není problém když si připlatíš.

Celkem je, mě teda steam ukazuje rychlost stahování 3Mb/s nevím jak ostatním… takže si můžu připlatit co chci a prd mi to pomůže…

No myslíš to doufám takhle že jo:
30Mbps = 3,75MB/s
25Mbps = 3,125MB/s

bajtové a bitové, to jsou svině svinutý :smiley: