Kacíři v Užici

Ni Já jsem byl z toho záznamu výslechu celkem zmatený ale to nás bylo asi víc, bylo mi jasné že se tam jedná o kostel a hospodu v Úžicích,o muka na křižovatce ale dál jsem v pasti a nic mě nenapadá :slight_smile:

Poslal jsem zprávu. Neprozrazuju úplně vše, protože si to už ani pořádně nepamatuju :slight_smile:

Jo tak, tak pokud nevíš, ze ti jsou Bauerovi, tak je otázka, jestli už máš to, na základě čeho je poznas. Pokud ano, tak s tim předmětem jit tam, kde mu mohli dát sílu. Pokud ne, tak je potřeba si znovu zopakovat, kde je to místo, kde se scházejí. Musíš jít nějakou dračí hubou a tak. Podle mapy popisek sedí na lesik vlevo od cesty za rybarovo chatrci na východ od Uzice. Hleda se to těžko, ale je to tam. Taková jako loucka schovaná mezi stromi. Pěkné místo. Z cesty tam neni moc vidět, dál od lidí ale ne zas tak daleko. Tak akorát na sjezd kaciru.

Včera se mi podařilo že jsem quest nesplnil do určitého času, v úložených pozicích se mužů vrátit ale tím bych přišel o peníze které jsem si vybojoval, je možné že se časem quest obnoví? Už dřív jsem projel krádež vína pro Ptáčka do lázní.

Dle mě ne. Asi je už našli a upálili…

Tak jsem za Bauerovími byl dvakrát,zvolil jsem první dvě verze přemlouvání a bez úspěchu,prdím na to. :slight_smile:

Občas pomůže nadopovat se lektvarem Mluvka. Během prvního hraní jsem na něj zapomínal a ani jednou nepoužil, ale teď podruhé ho využívám a někdy je to ten rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem.

Tak jsem situaci přehodnotil,nahrál save a pořádně se zalil mluvkou a klaploto :slight_smile:

No, já jsem se celkem chytal, až k příbytku apoštolů to bylo bez chyby. Pak ale bylo málo zdůrazněno, že se má sejít z cesty a jít po druhé straně, takže jsem zakufroval. Dvě plačící vdovy, tam už jsem byl naprosto mimo, chytil jsem se až u celkem jasných mostů přes Jordán, ale nevěděl jsem, na kterou stranu jít. Ale tolik slaměných mužů poblíž zase nebylo, navíc blízko lesa, takže místo bylo úspěšně nalezeno. Mrtvého leviatana jsem objevil až retrográdně.

No Já byl bez nápovědi uplně v pasti :slight_smile:

Tak to me se ten popis moc libil. A dal jsem to i bez napovedy. Zjevne leta driny a odrikani nad sklenkou silnejsich moku zanechaly na fantazii radny vliv :D:D

3 Likes

Já nevím jestli jsem to podělal. Všechno jsem udělal, ale Bauverová nechtěla odejít. A tak jsem Vikářovi řekl, že je všechno v pohodě. A quest se mi nesplnil. Btw. Ten návod není těžký ale chce to trochu důvtipu.