Kacíři v Užici

Delal někdo už tento quest s vikářem v Úžici? Po pravdě nevim,jak by to mělo nejlépe být pro pana Hanuše? Jestli se vikáře natvrdo zbavit nebo ho nechat ty Baureovi odsoudit jako kacíře…:-/

Spoiler!!! Já to dělal takto: Neprásknul jsem je vikářovi, ale varoval tu Bauerovou, zvolil možnost, že bůh… něco a ona souhlasila a odešla. Potom s vikářem pokecáš a řekneš mu, že zdrhli. Pak jen nahlásíš Hanušovi, že zdrhli, bacha neříkej mu, že jsi jim pomohl a máš hotovo.

2 Likes

Nebo zajedeš nad Úžice tam jsou 2 rybníky jeden je fakt obrovské tak na levo od něj je lesík do něj zajedeš a sebereš kříž ze špalíku co tam je… Btw na pravo od toho je rybář s kterým se dají dávat další zápasy v boxu

Jo díky,to všechno už mam. :slight_smile: Byla docela prdel jit podle te výpovědi,co jim dal ten frajer, co ho vikar mucil, mu zemřel.:slight_smile: Já lital mezi Uzici a statkem Bauerovyma někdy před půl noci, odpocatost už jsem měl pekne nízkou a v Uzici už všechno zavřené. Prolital jsem téměř všechno, nakonec jsem si lehl v tom domě,jak našli tu mrtvolu aspoň na 2 hodky. :smiley:
Mne spis šlo o to, jestli jde nějak přemluvit tu Bauerovou…já použil hned to první…ze jsem taky utíkal a ze se za to nemusí stydět, ale neúspěšně.:-/

Ta konverzace o bohu funguje, i s relativně nízkým speech.

Zkoušel někdo možnost Vikáře zavraždit?
Já jsem zjistil že Vikář a jeho stráže spí v bohutově domě… a u vikáře je bedna ve které mají jeho stráže veškerej armor - všechno jsem ji ukradl a druhej den borci museli chodit ve spoďárech :smiley: Zabít jsem ho bohužel nezkusil, mohlo to být zajímavé…

1 Like

Ja si to zkusil pak, když jsem to měl uložené, že bych se ho natvrdo zbavil. Stráže jsem zlikvidoval, pak jsem musel i toho vola rychtáře z Uzic, protozze tam hned prispechal, ze se tam neco nekaleho deje. :slight_smile: A vikáře jsem pak ubil k smrti. Ale zadny koment jsem nedostal, takze to nahraju zpet a zajedu za tim Hanusem.
Vikare jsem taky v noci omracil a okradl, ale slysel to strazny a dosel a nachytal me. :slight_smile: Na druhy den me rychtar dopadl a chtel me zavrit, jelikoz mám nejake ty perky mestske, tak jsem ho ukecal.:slight_smile:

Btw není to “ta úžice”, ale jsou to “ty úžice”

1 Like

Ja jsem Vikare normalne zabil ve spanku doma v posteli.Straze nic nezjistili… Hanus me trochu serval, ale bylo splneno :slight_smile:

1 Like

V těch Úžicích byly ještě nějaké babky, co si zahrávali s čarodějnou mastí, ale to je asi jiný Q že?
Ale bylo to zajímavý. Jindra měl za úkol ty ženské v noci v lese tajně pozorovat, co budou dělat, ale protože jsem přišel moc blízko, tak byl Jindra jaksi zhulenej (asi z nějakých výparů či co), začal místo ženských vidět kobylu, prase a slepici. A pak Jindra dostal neodolatelnou touhu jedno z těchto zvířátek přefiknout. :grinning: No já na to čuměl celou dobu jak blázen, kam to Jindra až dopracoval. :grinning:

Jj to bylo vtipný :smile:, trochu úchylný. To je úkol od ty baby kořenářky, že dala ten ženském tu mast, aby mohli mluvit s duchama a ony s tím namažou i Jindru. Jinak ten úkol o který tu jde, tak ten jsem nesplnil, páč jsem vůbec nevěděl kde mám koho hledat a v hospodě ano jinde mi o těch kacířích nikdo nic neřekl.

Musíš je hledat podle poznámek v té knize od chyceného kacíře (tu knihu jsi dostal od vikáře v Úžicích). Ty poznámky tě navedou na místo, kde dostaneš aktualizaci úkolu.

No to vím, ale nikde nikdo nic. :slightly_smiling_face: Asi jsem to nepochopil, žádné konkrétní místo tam psano nebylo a v místě mi nikdo nic neřekl. To je fuk.

Já měl tu knihu bughlou a chyběly mi tam stránky. I tak se to dalo podle prvního odstavce docela dobře najít. :slight_smile:
Jinak co se čarodějek týče - jde ot vůbec dokončit dobře? Aby přežili dřevorubce i čarodějky? A je docela sranda si uvařit tu mast a vypít ji, Jindra pak vidí pěkně barevně. :smiley:

Kde jsi vzal recept na tu mast?

Tak Uzice jsou pro mě asi zaklete. Nejen,ze nemůžu přespat v hostinci,jelikož nejde vylézt po žebříku. Ale teď už se dokonce zasekavam ve dveřích! A nejde se dostat z hospody. Prosvihl jsem tak sabat těch 3 čarodějnic v lese nejspíš.:slight_smile: Mezitím se mi nainstaloval patch,tak uvidíme rano jestli to pomohlo.
Tak jak jsem si krasne procházel hrou bez nějakého problému, tak teď na to vše dochazim…nedej bože aby mě nějaký bug zastavil v hlavní lince!:frowning:

Asi jsem uplně mimo ale vůbec té výpovědi nerozumím :slight_smile: mohl by mě někdo nakopnout kde ty Bauerovi hledat?

Podle výpovědi vezmi jako výchozí bod kostel v Úžicích. Dál už podle výpovědi hračka.

1 Like

Na samotě u lesa. Nejde to minout. Podle popisu je tam jediná usedlost. Jihovýchodně tuším. A nemáš tam quest mark?

Díky za reakce.

Dle výpovědi ovšem nejdeš hledat Baureovi. Ještě nevíš, že jde o ně. Musíš dojít na správné místo a tam najít určitý předmět. Na ten se pak poptat.

Pokud existuje nějaká “zkratka” s tím, že jdeš hned za nimi, to nevím…