Kcd2 příběh

Tákže… Zrovna dneska jsem dohrál Kingdom Come, a musím uznat, že jsem nikdy nebyl ke hře připoutaný natolik, jako právě tady. Je sic vskutku dlouhá, ale za ten příběh, který dostaneme, to rozhodně stojí. Jo, ten příběh…
Přemýšlel jsem nad tím, jak by mohla hra pokračovat. Také mne napadlo, že bychom hráli za Jindru, ale to by bylo zase moc lehký. Všechno se člověk naučí v první hře a co má dělat potom? Předstírat, že ne? Jestli je pravda, že už se pracuje na dvojce, tak si myslím, že příběh bude dávno hotový, jelikož dělat hru bez příběhu… Jak by to pak vypadalo?
Někde jsem i četl, že bychom mohli hrát za Jana Ptáčka. Taky kravina. Už dávno také umí bojovat, třeba to neumí se sekerou, ale proč se to teda do háje učit? Čornu mečík a mám to.

Proto si myslím, že budeme hrát za někoho úplně jiného. Třeba za jednoho z těch strážných, kteří jeli s námi. Nebo Jindra nabere nějakého ubožáka (třeba dřevorubce), kterému Pišta při útěku zamordoval rodiče (aby také měl nějakou motivaci a důvod s nimi jít, že?). Může to vlastně být kdokoliv. Věřím tomu, že si Vávra pročítá tyhle teorie a jenom se tomu směje, co za hnoje tady vzniká.

Abych nějak tenhle špalek ukončil - vězte, že příběh je už dávno hotový. Přeci jen, aby první dva akty hry dávaly smysl (tedy příběh jedničky), tak musel mít i ten třetí. Sám říkal, že to je ten nejdelší. Tak snad to bude ten lepší díl, a kdyby ne, tak tam bude jistě opět nádherná příroda… A holky. :slight_smile:

Souhlasím s celým tvým příspěvkem, vlastně až na ten úplný konec se s tebou neshodnu. :smiley: Tereza byla fajn a zajímavá, ale jinak tam moc pěkné holky nebyly. Zklamala mě hlavně Štěpánka, kterou tam prezentovali jako “mladou paní”, a přitom by vizáží klidně mohla být Jindřichovo matka.

Jsem rád, že se našli další, kteří zastávají stejný názor jako já už delší dobu, že v KCD II bude hráčův avatar někdo jiný než Jindra.