Kde trenovat

Ahoj, sem v misi kde pomstím své rodiče a musím zabít bose, ale sem v šermu lama, ani se neumím bránit a ani pořádně šermovat - mám uroven 7, to je základ. Ten Bernard me nechce naučit pokročilé techniky protože na to potřebuju level 11, dá se někde šerm trénovat? Já mám jen level 7. Když potkám na cestě kumány tak proti nim nemám mocvelkou šanci.

trénuj s bernardem dřevěnejma zbraněma to je nejlepší…

ale kde a jak?

to si musím sehant drevenej meč? nebo jak to mám udělat? když k nemu prijdu tak tam mám nabídku pokročilý trenink, ale on mi řekne že nejdřív musím umět základy… sem na levelu 7 v sečných zbraní

no na sever od Ratají ,kde je to kolbiště…a ne stačí v rozhovoru vybrat možnost a zbraně ti dá sám :wink: nevim já s tim nikdy problém neměl tu možnost sem tam měl dycky…no je možný že musíš nejdřív splnit ten pokročilý tréning a pak se ti až uvolní ty dřevěný zbraně,to si už nepamatuju

Rataje, (severo)východní brána. Místečko je na menší vyvíšenině takže pokud stojíš přímo před bránou musíš si trochu popojet. pokud tam Bernard zrovna není, počkej si a okolo poledne už tam určitě bude (nevím kdy přesně přichází, ale tuším že někdy relativně ráno)
Dřevěný meč ti dá a je to bezpečnější. Železnym tě hned seřeže a budeš si to muset všechno ovázat a uzdravit sám. Můžeš vykrvácet.

Tak se ho zeptej na trénink a že chceš trénovat dřevěným mečem.

tam nikdo neni, byl sem tam v pet rano, ted je sedm hodin, a ve 14 hodin tam taky nikdo nebyl

to nejde, taková možnost tam neni

no tak von tam právě bejvá zrovna přesně mezi těma hodinama cos tam byl ty :smiley: asi od 8 do 14 ti :slight_smile:

ok, našel sem ho, ale nedaří se mi provádět ty techniky :frowning: asi musím zkoušet.

Chce to trenovat uvidíš sam že pak souboje budou opravdu lehké, kolikrat nemam problem i s 10 lidma a to nejsou žadny lapkove napříjlad když jsem dělal aktivitu vybijení campu banditu a kumanu tak jsem to udělal uplně bez problemu, fakt je to o skillu jakmile tvoje postava něco umí a něco vydrží tak už zaleží na tobě jaky comba budeš provadět a existuje spousta zpusobu jak bojovat.

Poznámka . Bernard se na kolbišti objevuje mezi 9 - 19 hodinou ale musíš mít dokončený quest z hřebčína ,jinak je Bernard pořád v hřebčíně a na kolbiště nechodí. Také jsem ho pořád hledal :smiley: jinak trénink s dřevěnými zbraněmi je nejlepší na vyexpení a zároveň se naučíte komba. Já jsem trénoval celý den a ted jsem téměř neporazitelnej . Jen se mi zdá že když držím v ruce meč a štít ,tak ty komba nefungují . Když mám jen meč tak to jde ale se štítem ne.

co se toho týká, bojoval jsem s kumánem a on všechny moje útoky odrazil, ale pak jsem se začal jenom bránit u tupou stranou meče jsem ho zabil na jednu ránu. To je bug? Taky když se snažím udělat ty šemířské techniky tak je bernard při první ráně odchytí.

jsou tam dve kolbiste. jedno v hradu a jednpo venku ani u jednoho neni. Kde naberu ten kvest aby se tam potom mrcasil?