Kdy bude hratelná

Ahoj, nevíte jestli se chystá velký balíčeek s opravou bugů? já už sem tu hru odistanloval, ale moc rád bych si to zahrál znova i s těma dlc, protože sem nemohl ani dohrát hlavní kampan. Myslíte že do vánoc to bude aspon hratelný? Od lidí co to koupili nedávno vím že je to pořád zabugovaný tak že se to snad ani nedá hrát.

Dá se hrát úplně bez problémů, já třeba od vydání neměl žádný problém, který by mi znemožňoval dohrání. A s aktuální verzí taky nemám problém.

3 Likes

Souhlasim s PauloKP69…za celou dobu jsem nenarazil na nic, kvuli cemu bych nemohl hrat.

hm, to je zajímavé… lidi který to maji na steamu nedávno koupené mi říkali něco jinýho

Záleží čo je “Nedávno”.

Začal som nový playthrough ako vyšlo DLC a zatial žiadny bug.

Já taky. Předtím jsem měl pár bugů ve vedlejších questech (slavíci), ale to se všechno postupně spravilo. Poslední hra zahájena po DLC.

a nevíte jestli chystaj další unbug pack - at už zdarma a nebo jako DLC? já jsem hrál naposledy myslím že verzi 1.3 pak sem to smazal.

Bugy opravují neustále, takže nějaký patch ještě asi bude.

V 1.3 alebo 1.4 to padalo keď bol hlavný kvest v Mrchojedoch, ale momentálne neviem o žiadnom probléme s kvestami.

Já ti dám! Za nějaký unbug pack ještě platit by si chtěl, ne?!

Hrál jsem od vydání a po jednom patchi mi hraní zkomplikovalo brutální sekání/trhání obrazu + pár maličkostí…Ale dohrát to šlo a teď už to je opravené. Asi tam nějaké chyby ještě zůstaly, ale nic zásadního.

já se koukal i na gameplay abych věděl jak to jde ostatním, to bylo něco po vydání a ty postavy se taky bugovali… ale tak do vánoc času dost, to koupím i ty dlc a zahraju znovu… já doufám že mě nepřepadne bug kvuli kterýmu to nebudu moct dohrát.

Po posledním patchi je Kcd naprosto bez problému. Když přišel, tak jsem byl cca v půlce příběhu, bez dlc. Jen jsem ho nainstalovat - oněco hladší chod, víc fps, bugy žádné - drobnosti: Bernardův kůň stojí mezi Rataji a Neuhofem, Rackův v Ledečko u té staré řeznice (Racek na záletech??) Upgradoval jsem comp, takže jsem musel reinstalovat, již včetně DLC. Teď mohu konstatovat, že je vše poladěno. Jen jsem si všiml, že po biitce u praku se rozchází dialog Kysera a důlmistra Fejfara. To nemá vliv na hru. Jediný problém co jsem zaznamenal při úkolu Raketýr, když jsem obehrál Karla o výplatu a já v noci číhal na vraha - měl nutkavější potřebu se mnou mluvit (o půlnoci??!) a vraha vyplašil. Zkusil jsem to ze savu před číháním, ale protože se situace opakovala konvenčně jsem použil falešné papíry, a vše v poho (kolem těch kostek s Karlem to někdy haprovslo i dříve, ale minimálně jednou jsem to použil). Podle mého názoru je teď hra ve velmi dobrém stavu (pocitově bych řekl, že mi to teď šlape jako nikdy (což trochu zkreslujíe upgrade compu) a grafika už ani nehřeje) a narazit na nějakou drobnost lze asi vždy…,
Za celou dobu hraní (přes 700h) jsem měl neřešitelný zásek jen při moru v Mrchojedech…

Tak jako…bez problémů to není, ale hrát se to dá normálně…takže…kecy v kleci…

Tak dneškem jsem na delší dobu s touto hrou skončil. Předtím jsem měl pauzu mezi prvním průchodem a druhým půl roku. Teď si dám od hry pohov min. rok. Jednak jsou na světě i jiné PC hry (a nejen to) a pak taky jsem po druhým průchodu ze hry zklamaný.
Do dneška bych o této hře řekl, že mě druhé hrání šlo i bavilo víc než první (přibyl Turnaj, nějaké vylepšení u hry kostek, hra v Hardcore módu byla taky +, a několik dalších vylepšení oproti verzi 1.2.2., kterou jsem hrál při prvním průchodu), ale po dnešku to říci nemohu.
Nastal totiž u mě v hraní zásek. No zásek - kdykoliv se dostanu do určitého (konkrétního) herního datumu, tak mi hra spadne. Ať Jindra tráví čas jakkoliv - čekáním, spaním, nebo jinak - vždy v to určité datum hra spadne. Nemohu se přes něj nijak překlenout.
Použitím starších Savů jen prodloužím dobu, po kterou mohu “hrát” než se opět dostanu do toho určitého data, kdy hra padá.
Konkrétní datum samozřejmě ve hře uvedeno není - není tam uvedeno např. 21.3. nebo 15.11. Ale je to pořád ten samý den, kdy to spadne (někdy kolem 8:00 hod., někdy kolem 10:00 hod., ale i kolem 18:00 hod, ale pořád ten jeden samý den). Snad jsem to pochopitelně popsal.
A je jedno, jestli některý z posledních úkolů, na kterých jsem pracoval v posledních 7 herních dnech (Z kamene, Kotlík na konci duhy, Turnaj) dokončil nebo nedokončil. Výsledek je vždy stejný.
Škoda no. Ale zkoušet se vracet třeba o 20 herních dní (měl bych takovou uloženou pozici) a pak čekat nebo “hrát”, jestli se to po těch 20 dnech zase pokazí, to se mi nechce.
Takže až zase bude někdy chuť hru rozehrát pěkně od začátku, tak budu doufat, že se mi ji podaří dohrát až do konce. Tentokráte to nešlo. :frowning_face:

Ještě jenom - měl jsem odehráno 103 hodin a chystal jsem se teprve ke vstupu do kláštera jako novic.

hraju hru podruhe… ani poprve jsem neměl problem když jsem zamouřil oko…ted je to mnohem lepší------nevim proč mam pocit že se mi buguji obyvatele měst a vesnic hlavně ratajich… lidi stoji nebo jenom spí a to i přes den.

Tak to pošli na support@kingdomcomerpg.com jako bugreport. Může jim to v něčem pomoct.

1 Like

Zkus reinstalovat hru většinou to funguje a smaž poslední save z bugem. V případě nefunkčnosti pošli save do kingdom come a oni ti pomohou.:grinning:

Tak po poslední aktualizaci, kdy hra uvádí verzi 1.8.1-247g, to vypadá, že budu moci pokračovat dál ve hře ze své poslední uložené pozice. Předtím mně to vždycky po chvíli hraní spadlo a nemohl jsem pokračovat dál. A to jsem byl už asi ve 2/3 příběhu, vč. vedlejších úkolů.
Pokud to fakt pojede, tak to bude prostě super!!! :crazy_face:
Tuto hru mám totiž čím dál tím víc rád! :heart_eyes:

hru sem dohrál, apson tak mi to ukázal text po dohrání bitvy, ale pak jsem měl ject jště s ptáčkem vyjednávat nevím zda to bylo dlc nebo pokračování. Nikdy bych nevěřil že ta záverečná bitva ude takovbej fajl oproti tomu co ukazovali. Nebudu nic prozrazovat, ale raději ic nečekjte budete zklamani…