Když instaluji přes CD nainstaluje se pouze něco okolo 3GB

Zdravím, vložil jsem CD pokračoval dle instrukcí, vkládal CD za CD a na konci jsem měl nainstalováno jen 3GB. Chtěl bych se tedy zeptat jestli je to normální a zbytek musím stáhnout přes steam nebo je někde chyba, kterou nevidím.

Děkuji za odpovědi .

Bohužel, dokonce bych doporučil to stáhnout úplně celé, disky jsou fakt sběratelka :smiley:

Já mám totiž trochu problém s internetem… Rychlost doba kamenná. Proto jsem doufal, že na CD budou ty data abych nečekal 20 hodin :smiley:

Mám úplně stejný problém, hra 2 hodiny vybaluje ze 4DVD 3GB, zbytek tahá z fuckingsteamu. Kvůli pomalému internetu jsem si objednal krabicovou verzi a vývojáři se mnou takhle vyjebali. Docela mě to mrzí, takovéhle chování je normální u ea nebo ubisoftu, ale od firmy, která se holedbá respektem k fanouškům bych to nečekal. Vypustit finální hru pomalu na úrovni betaverze a každej den vypouštět 30gb patche je opravdu provar. Vzteky jsem se na to vykašlal, počkám půl roku a možná si to zahraju. Teď radši hraju na spravení nálady Might and magic IV. Release KCD - obrovský zklamání