Možná už jste četli poslední update ,pokud ne tady je odkaz:https://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/posts
Chirs Roberts z týmu Star citiziens nabídl warhorse spolupráci o vzájemné výměně technologí, nebo spíše zkušeností z vývoje v Cryenginu. Takže ve Star citizens bude podobný systém postav a outfitů jako využívá Warhorse v KDC. Jsem zvědav co obdobného ze Star citizens se objeví v Kingdom come. Také bych tímto chtěl gratulovat Warhorse, protože když jsem četl zprávu jak Chris Roberts vychvaluje KDC na stránkách star ctizenu (https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13577-Kickstarter-Kingdom-Come-Deliverance) byl jsem náležitě pyšný
No, tak díky takovýhle MEGAreklamě od takovýho herního Boha se už nebojím, že na milión v posledních chvílích Kickstarter kampaně nedosáhnou:D. Neskutečný co díky Danovi a jeho týmu ještě uvidíme za originální nápady a spojení sil. Smekám!!! Na tom linku (https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13577-Kickstarter-Kingdom-Come-Deliverance) jsou i nový tři obrázky…
JJ jeden už mám jako pozadí:) Ještě by mohl Chris našim klukům půjčit na nějakej ten měsíc svoje nové supermoderní motion capture studio, to by bodlo.
Hlavně, aby to pak nedopadlo hůř než by to dopadlo, kdyby si svoje technologie nechali WH takové jaké maj…
Tuhle výměnu já chápu jako zjevení. Dneska, že by si někdo prohodil/vyhandloval technologie za pár set tisíc nebo miliónů? Něco na čem se pracuje úmorně 25 hodin denně 366 dní v roce? Věř mi (no dobře jsem cizí člověk, ale přesto;)), že tohle je něco co tu ještě nebylo a ty lidi si “jen” doplní jeden od druhýho něco co se jim hodí (programátoři a tým co s nimi fachá vždycky mají svoje finty, který jsou k nezaplacení a nejsou stejný jako postupy jinýho týmu). Dělají na stejnym enginu, takže s ním mají zkušenosti a každej ty svoje. A řeknu to možná hnusně, i kdyby Warhorse nedostali jedinou fintu co by se jim hodila do programu a Chris dostal do svý hry naopak kus vychytanýho kódu, tak i tak byla učiněna “Vysvobození” neuvěřitelná reklama, která má možná stejnou hodnotu jako ten kód.Tenhle kšeft je prostě win-win situace pro všechny (mimochodem Star Citizen je mnou backnutej taky, samozřejmě). Takže ne, tohle nemůže dopadnout hůř v žádnym případě. Kdypak někdo vůbec slyšel, že by se něco takovýho stalo? Mě to teda osobně vyrazilo dech a velký vydavatelé se teď už pomalu fakt musej třást strachy. Co se to děje? Nezávislí se spojujou? A kur**, máme problém!
Přesně jak říkáš i kdyby WH nedostali žádnou technologii, tak alespoň díky tomu dokázali na kickstarteru vybrat za posledních cca 20 hod 100 000 liber. Nebýt této v uvozovkách “reklamy” tak by nedosáhli tournament modu. Díky tomuhle věřím že ten 1 000 000 daj
já myslím, že toto je o reklamě pro oba projekty. Momentálně je to tedy asi výhodnější pro KC. Nic víc bych v tom nehledal.
No já si myslim, že to neni jen kvůli reklamě, ale většinou lidi přidávaj prachy na poslední chvíli, protože do tý doby se rozmýšlí na základě vydeí a podobně… Každopádně to Star Citizen to je dobrá hra? :))
… absolutní souhlas s KRISem, tedy kromě toho, že se velký třesou strachem. Ale snad jim dojde, že to vlastně jde i bez nich a poučí se z toho do budoucna. Ale to jsem asi moc velkej optimista.
Přesně tak, dobrá hra se prodá sama, sračka bude potřebovat vydavatele.