Kingdom Come Deliverance 2

Podle úspěchu Kingdom Come Deliverance by mohla být možná dvojka, já bych si osobně opravdu uvítal protože jsem Kingdom come právě dohrál, ale samozřejmě na vývoj skvělé hry je potřeba čas a peníze, to je celkem těžký, ale kdyby mělo být KCD 2 rád bych tam dal toto

-jak Jindra odjede do světa (konec hry) tak aby se tam třeba v postupu hry přidal racek Kobyla (Otec Jindry)
-Na začátku KCD2 hry mít to co jste měli na konci hry KCD (vložit save z KCD do KCD 2 aby jste na začátku uměli číst a psát třeba.
-jinak asi nic na co bych si vzpomenul

2 Likes

Mě by se taky samozřejmě líbilo, kdyby ve dvojce byl můj Jindra se schopnostmi z jedničky, ale tak to určitě nebude. Vždyť by jsi se tím připravil o podstatnou část hry v podobě levelování a zdokonalování své postavy.

A vždyť má KCD otevřený konec, takže předpokládám, že pokračování bude v podobě datadisků ne? není to tak myšlené? že volně navážeš na konec prvního dějství…

Ne, KCD 2 by mělo být přímé pokračování KCD 1 . Původně byl děj KCD naplánován do třech aktů, které budou vycházet jeden po druhém jako samostatné hry. KCD1 nakonec obsahovalo děj z prvních dvou aktů … takže proto ten otevřený konec - od začátku se počítá s třetím aktem. Ten třetí akt byl údajně nejdelší, a tudíž on samotný dá na samostatnou hru o velikosti KCD1. Warhorse sice KCD2 ještě neoznámilo, ale nedovedu si představit že by ho nedělali. KCD1 byl jednoznačný úspěch, a s tím třetím aktem se počítalo už od začátku.

1 Like

ano pochopitelně, také by mi přišlo naprosto zavádějící, kdyby ti najednou do dalšího aktu resetovali postavu…

No jo, ale pánové, vždyť tam už nebude skoro žádný prostor pro vylepšování postavy. Takže jestli nevymyslí něco nového, co by hráče motivovalo v oblasti levelování, tak ten druhý díl bude “jen” o pokračování příběhu Jindry? To je trošku málo pro další samostatný díl ne?
No, mohli by prostě u všech skillů a vlastností zvýšit původní maximální hodnotu (např. ze 100 na 200).

to nevim jak by pak vypadalo :-D, já při poslední bitvě už je kosil na dvě rány a to jsem měl jen bulavu rychtářskou, vem si, že si tu postavu během hry prostě dostal na vysokou úroveň, se kterou teď musíš hrát. já bych uvítal do dalšího aktu, kdyby se řízení ekonomiky posunulo na větší úroveň, určitá kontrola nad tokem peněž přibyslavic, např. špatná úroda, ceny jdou nahoru, nebezpečné cesty= nákladnější přeprava atd. atd. nápadů je hromada…

Já používám herodův meč a když jsem tomu kumánovi vyrazil meč z ruky tak jenom padnul a chcípnul :smiley:

používám tohle

jako zbroj je to skvělý

a ty 9999 staty jsou kvůli omu že mi tam něco prostě nešlo :smiley:

Jak vidím, spousta lidí se ve hře nerado zbavuje Blančinýho prstýnku :grinning:, přestože Jindra randí s Terezou, že?!

1 Like

Já osobně zvolil prstýnek Drahomíry :smiley: stříbro mám radši :smiley:

Prstýnky vem čert, hned jak to šlo, tak jsem ho střelil a koupil samohonku

jo takhle tak Samohonky a Pálenky mám naštestí zásoby v ,každé, truhle :smiley: no jo no Jižní morava se promítla i do mé hry :smiley:

Je super dohánět nasycenost chlastem… ono, je pak bomba se probrat někde na posedu :smiley: :smiley: :smiley:

Jo jo to je svatá pravda a musím říct že jak teď jedu HC mod tak se mi tyhle ranní zdravotní probuzení staly víckrát než bych čekal :smiley:

Na ten HC mod bych asi neměl nervy čoveče :smiley: dost jsem se trápil i u classic

já měl docela strach to začít jestli to dám ale když sem prošel hru po 3 normálně chtělo to změnu :smiley: nejvíc sem čekal že mi bude vadit nemožnost rychle cestovat ale nakonec je to uplně napohodu. Poznal sem tolik věcí co za tři hry ne. Když jezdím všude je hra podle mě ještě jednou tolik nacpaná zajímavostma celkove. A souboj cajk, pokud není přesila moc velká dá se to uřezat a aspoň už nečučím při souboji jen na tu hvezdicku jak smyslu zbavenej :smiley:

Jindra a jeho mrtvá milenka DLC
:smiley:
Aneb deník nekrofila :smiley:

SPÍŠE BYCH TO VIDĚL NA NĚJAKÉ DALŠÍ DĚJOVÉ DATADISKY SPÍŠE JAK VYTVÁŘENÍ NOVÉ HRY. ČASOVĚ I FINANČNĚ MÉNĚ NÁROČNĚJŠÍ JELIKOŽ ZÁKLAD UŽ MAJÍ A DATADISKY BY SE PRODÁVALI RAZ DVA. L. :slight_smile:

1 Like