Kingdome Come - problém se spuštěním

Zdravím,
mám problém se spuštěním hry. Po spuštění hry se zobrazi úvodní obrazovka, pak na pár vteřin problikne okno hry (pouze černá obrazovka), ale hned spadne bez jakékoliv chybové hlášky. Pročítal jsem zdejší forum i zahraniční, ale nic nepomohlo.
Zkoušel jsem přeinstalovat Windows, Steam i samotnou hru. Windows má všechny aktualizace a ani kompletní reinstall nepomohl. V čem by mohl být problém je Cry Engine, protože naprosto stejný problém (hra se nespustí) mám u hry Miscreated a Far Cry 5 a všechny tyto hry mají společnou jednu věc a to je právě Cry Engine.
Ještě shrnutí co vše jsem zkoušel:
reinstall hry
reinstall windows 10
ověřit integritu souborů hry
spustit hru jako správce
spustit hru v režimu kompatibility všech systému v nabídce
odinstalovat a znovu nainstalovat Microsoft Visual Studio 2017
reinstall ovladačů grafické karty

Specifikace PC:
Intel i7-4770S
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
Ram 8gb
Windows 10

Snažil jsem se najít nějaký error log, ale žádná cestě co jsem našel tady na foru žádny log není.

Nesetkal se někdo se stejným problémem?
Díky za rady

Je to nejspíš blbost, ale za zkoušku to stojí - jestli nemáš stažen Steam Video Player, tak to zkus. (možná se zároveň s touto aplikací stáhne něco, co ti pro běhání hry chybí)

Taktéž vyzkoušeno a bez úspěchu :confused: už vážně nevím, kde by mohl být problém.

Už si vyzkoušel snad vše, zkus zakázat antivirový program, možná by to mělo fungovat párkrát se mi to stalo. Ještě můžeš zkusit reinstalovat direct x.

nejnovější aktualizace WIN asi máš co.
A nežere ti něco na pozadí hodně z operační paměti?

A máš WIN 64-bit?

Zkoušel jsem to spustit na úplně čisté instalaci systému, Direct x je taky nově nainstalovaný, ani žádná aplikace nic nepožírá a i s vypnutým widnows defendrem se hra nespustí. Je to fakt zvláštní, prolézám všechna možná fóra a hledám toho zakopanýho psa… Jinak ano mám WIN 64-bit a samozřejmě legální

Může být problém v dll knihovnách i když reinstaluješ Microsoft visual mohou ti chybět nějaké knihovny podobný problém jsem řešil v armě 3.

Nejdříve vyzkoušet start hry rovnou z adresáře ne z plochy. Dále instalace MSVC 2010 86,64 - MSVC 2012 86,64 - MSVC 2013 86,64 - MSVC 2015 86,64. Pokud nepůjde nainstalovat MSVC 2015 musí se odinstalovat 2017. Potom dej info.

Já jen doplním, že Far Cry 5 na CryEngine neběží, ten běží na Dunia Engine

Tak jsem zkusil odinstalovat všechny verze MSVC a postupně znovu nainstalovat, stáhla se aktualizace KCD (3,7GB) aktualizovali se mi ovladače GK, ale žádná změna. Zkoušel jsem hru spouštět přímo z adresáře hry, ale výsledek stejný. Jinak s tím Cry Enginem se omlouvám za mystifikaci. Napadá někoho něco dalšího co jsem ještě nezkoušel? Samozřejmě všem díky za rady, třeba se nakonec dopátráme kde je problém.

Ještě mě napadá jestli nepoužíváš iobit advance systém care 10 ten mě právě hru odmítl spustit a pomohla až odinstalace tohoto problému.

Abych jen nekritizoval za chybně určený engine, tak doporučuji zkusit kompletní balík runtimes, pro případ, že bys při ruční instalaci něco vynechal. Všechny instalačky v tom by měly být v aktuálních verzích daných knihoven.
https://www.computerbase.de/downloads/systemtools/all-in-one-runtimes/

Jo, ještě aktualizovat aplikaci - Steam, ale to asi tak máš co.

A ja bych doporučil přezkoumat, jestli paměti dělají to, co mají. A jestli je comp skutečně vidí, jako 8GB. Potažmo, jestli grafika šlape, jak má. Jestli treba neni ovladačem špatně nastaven nasobic PCIe. A nebo zkus nejakou paměť dodat. Každopádně vypnout vsechny úlohy a procesy, jez nejsou nutné, ověřit mnozstvi HW prostředků a jejich využití a pak to zkusit spustit.

Kompletní balík runtimes jsem už vyzkoušel i teď podruhé. Co se týče vytíženosti PC, hru jsem zkoušel zpouštět na čisté instalaci WIN pouze s nainstalovanými ovladači gk a výše zmíněným balíčkem runtimes, takže měnšího zatížení systému už dosáhnout nemůžu. Všude to vypadá, že systém paměti ram vidí v pořádku, takže jediná možnost je ještě zkusit doplnit novým modulem, takže to vyzkouším a pokud nepomůže tak zažádám o refund, protože jiná příčina mě nenapadá. Díky za všem za pomoc.

Ještě zkus stáhnout na netu crack jestli to bude fungovat. Pokud ne tak je chyba v instalačních souborech

Dej nám potom vědět jak to celé nakonec dopadlo.

Zkusil jsem doplnit RAM na 16 GB ale hra se stále nespustí. Je to škoda, ale už nevím jak jinak to řešit. Zažádal jsem steam o vrácení peněz. Třeba někdy v budoucnu budu mít možnost si hru zahrát. Díky všem za pomoc a za rady.

Já bych se asi nesmířil s tím, že mi něco nejede, odkud jsi? Pokud by to bylo v rozumné vzdálenosti, tak by se třeba dalo domluvit, aby někdo kouknul, jestli třeba někde neděláš chybu nebo jestli někde nemáš nějaký problém.

Ještě existuje jedna možnost požádat někoho jiného aby se ti na to podíval přes teamwiver.