Kněz pro Talmberg

Ahoj všem - nevím, co dál. Pokračuji v kampani a nyní, když jsem přivedl k Talmberku chlapíka, co sestrojí prak, sehnal maso, pivo tak nevím, co dál. Mám u sebe uvařený lektvar proti spánku ale nemám ho komu dát a ani mi nejde překecat faráře Bohutu, aby šel se mnou na Talmberk požehnat raněným a umírajícím… Už jste tady někdo byl? Co se má udělat? Nevím, kam dál… Díky.

ja jsem Bohutu prekecal, sukali jsme spolu, udela pro me vsecko :wink:

To já za něj v minulosti kázal :smiley: Šukali jsme taky, ale teď mi říká, že nemůže, že mu hrozí nějaký vypálení atd… Nevím, jak ho mám překecat… Nic mi to nenabízí

to je vul :smiley: kaviarovy tousty…

Cože? :smiley: :smiley: :smiley:

Farář je myslím nepovinný quest, takže pokud se něco nepovedlo v průběhu hry nejspíš nepřijde.
Co se toho dryáku týče, tak ho dej tomu s kým jsi se o něm bavil. pánové “spoilujete”.

Seš vůl :smiley: :smiley: S těma toustama :smiley:

1 Like

Aha, to jsem nevěděl… Kde mám sakra, Bernarda najít? Nikde na mapě ho nevidím… :frowning:

kdo cte o knezi pro Talmberk (samo o sobe spoil), tak uz sukal :slight_smile: to neni spoil… navic to je nejproflaklejsi quest, to kazdej uz videl

spoiler

Delal jsi ten quest v Uzicich s kaciri? Mozna to vyresi Bohutovu nedostupnost.

spoiler

Ale myslim, ze jde sehnat i jineho kneze (v Rovny).

Jasně, že je nejprofláklejší, kdo by se divil, ale je vedlejší. Funscreen je v hlavním a s Bohutou to mohl řešit jinak, i když nevím proč by to dělal :smile:

Měl by se pohybovat v jednom z táborů, dole u řeky. Myslím, že značku neuvidíš protože nepočítá, že mu ten dryák doneseš.

Já jsem Bohutu nakonec ukecal, nejdřív 2x neúspěšně, pak jsem použil lektvar ‘mluvka’ a hned souhlasil že přijede na talmberk:-)

Já jsem jel rovnou do Rovný. O tom se zmiňoval Hanuš, když zadával quest. Ale museli jste tam faráře poslat:-)

Ja to teď dělal. Bohuta šel v klidu a rád. Asi zalezi na reputaci a vyrecnosti. A lektvary Borkovi taky, dole v táboře smerem ke kamenolomu. Ale buď chrape, a nebo se někde coura. Ideálně tam prijit kolem deváté, protože to se tak nejak budí.
Spíš mam problém, ze jsem lektvary navaril, rekl to Borkovi, on byl rád, quest splněn, ale lektvary mi zůstali v inventari. A 60 lahvinek se pronese. To mi to trvalo, nez jsem si to všiml.