Kôň warhorse jenda

Čaute.Po kúpe koňa warhorse jenda ma pri každom presune mestom (akýmkoľvek) vrátane rýchlocestovania zastavujú a prehľadávajú stráže.Máte niekto tip ako to stopnúť bez toho žeby som sa musela vzdať tohto super koňa?

Kúpila si koňa, o toho neprídeš, ale áno o ukradnuté veci, ak si ich nestihla predať, možno ťa hodia do žaláru na pár dní.
Ako predísť? Nechoď do toho mesta, alebo sa dobre obleč, prípadne priprav veľa Grošov na uplácanie. Ďalej môžeš ísť do hocijakého kostola, zaplatiť odpustky a potom sa ti povesť zneutralizuje.

Ahoj,ještě doplním ve zkratce kolegu:

Nevrážej do lidí - a už vůbec nebourej do stráží pokud projíždíš městem. Berou to jako “útok” když to uděláš častěji objeví se u městečka nejdřív peníze,pak mříže - a není to kvůli zlodějně, jen kvůli tomu, že na koníku jsi do nich narážela - občas pokud máš perk - název si nepamatuji - a s rozeběhem do někoho narazíš, budou to brát taky jako agresi a čekej časem prohlídku.

A krom toho co uvedl kolega, stačí se nechat zavřít - do šatlavy - pak tě nikdo nebude šacovat. (Pozor na úkol od vagabunda, po tom co je na pranýři po mě šli stráže - taky mě chtěli šacovat. Pomohlo buď odpustky (to už bylo psáno) nebo pomůže quest, třeba pro hanuše nebo Racka. Zvýší to reputaci. Další možnost je chytat lapky ve městech či na příjezdových cestách. Taky to zvedá nejen reputaci - ale i reputaci u stráží.

Hoci ma ešte nezastavili kvôli útoku koňom, no už som zrazil chodca, ktorý padol k zemi, ušiel som z miesta, takže neviem ako dopadol. Odpustky sú najjednoduchšie, ak máš veľa peňazí. Čím viac zlého spravíš, tým viac platíš.