Konzole PS4 1.05 = v1.3 konečně!

Právě stahují nový patch velkosti 15,225GB. Tak jsem moc zvědav! Už někdo hrajete?

Jo, je normální že po dohrání se na Talmberg a do podhradí nevrátí lidi? Furt to vypadá jako při obléhání vojáci se plíží před hradem a všude prázdno jedinej Diviš spí na hradě :joy: ani úkol kdy mám přinést maso jako místní lovec nelze donést? Docela divní.

Začal jsem hrát novou hru na PS4 po “opečování” verzí 1.3 a slibovaná funkce ukládání hry kdykoli nefunguje. Pořád to chce sejvovici. Nevíte někdo, proč to na PC jde na PS4 ne?

Nemělo jít o ukládání kdykoli, ale o uložení při ukončení hry.

1 Like

Na Xbox One X měl update z 1.2.5 na 1.3 velikost jen necelé 4GB. Nicméně vše funguje jak má, hlavně už se mi daří odemykat zámky s úspěšností vysoce přesahující do té doby nějaké 2%.

Ty zámky byly fakt utrpení. První jsem dal asi na po 60 té. Někde jsem viděl video s Vávrou, kde tvrdil, že testeři to zkoušeli a neměli s tím problém a každý normální člověk, který v ruce drží ovladač by to měl hrát. No dal jsem si tu práci a spočítal si prsty na rukou. Dospěl jsem k výsledku 10, takže jsem usoudil, že chyba v rukou nebude. Navíc mám na PS4 nahráno docela dost her, takže si myslím, že žádný neumětel s ovladačem nejsem. Teď po aktualizaci je to mnohem lepší. Mám rozehraný začátek. Jsem teprve ve Skalici a zkouším, co je opravené. Na Kunešovi se už nejde vytrénovat, což je dobře. Vypadá do zatím dobře.

1 Like

Hra po patchi běží plynule. Je stabilní a ještě víc zábavná. Lockpick mi přijde těžší. Souboje jsou teď akční a super. Celkove je načítání dialogů mnohem mnohem rychlejší. Zmizelo přeskakovaní textur. Za mě palec nahoru.

Dnes pustim hru s patchem 1.3 na PS4, tak jsem zvedavy. Nekdo pise, ze textury se vylepsily a ze uz to tak nepada, nekdo jiny zase, ze je tam ted nove input lag a ze textury jsou horsi. Tak nevim.

Graficky je to o třídu výše a co se týče ps4 pro, stále je tu prostor pro zlepšování. Konzole už se trochu více zapotí ale stále nejede na plný pecky jako třeba u Skyrim SE.
Se zámky jsem neměl problém už před změnou, takže to vylepšení jsem moc nedocenil. Ale chápu, že někteří lidé jsou méně zruční a tak ho uvítají.
Ten exit save je příjemný, ale save/load trvá poměrně dlouho, takže nějaké znehodnocení obtížnosti hry v tom nevidím.

S čím mám ale problém je s rozhlížením. Připadá mi o dost pomalejší, což by nevadilo, ale je nějak nepřirozeně trhané.
Je to dost nepříjemné a po půl hodině jsem to musel vypnout kvůli bolestem očí a hlavy. Pokud prší je to o dost horší.
Má s tím někdo podobnou zkušenost?

Taky se přidávám,ze mi to teď přijde o dost lepsi ta grafika.
Můj problém v uzici,kde neslo jit do svého pokoje po žebříku a zasekavani ve dveřích vyřešen. Zatím jsem spokojenej.
Co se tyče paceni, tak mi to nepřijde až takové zlepšení,spíše naopak teď se jak blb soustředim na ty zaseky,co tam jsou nové a moc mi to nejde.
Uvidíme,co dal…začínat od znova se mi nehce,jen kvůli dobrému patchi.

Mam ps4 asi 3 roky a ty zamky jsou vcelku v pohode. Takze promin, ale asi to bude rukama.

Vy už mate patch 1.3? Na PC byl vydán 12.3 a já do dneška na ps4 nic nemám.

Musis to sám aktualizovat.

Blbost, ps mám nastavené na automatické stahování veškerého updatu her, i ve spánku. V notification nemám žádné informace o stahování žádného updatu hry KDC.

Po zapnutí hry koukám update ze update už mám. Takže nějaká chyba jenom v oznámení takže vše OK , jsem rad ze uz opravily zpousta úkolu. Díky ahoj

Já jsem právě dobyl Talmberg a musim říct, že jsem dlouho nebyl takhle ze hry zklamanej. Vrchol hry, na kterej se těšim už od prvního oznámení, že ve hře bude dobývání hradu.

V úvodnim rozhovoru s Bořkem mi hra sama vybrala, že mám útočit na hradby a ne na bránu (asi jsem někde udělal něco špatně - budiž). Za celou dobu hry jsem si nezvykl, že největší bitvy se odehrávaj v 16 lidech. Po vhození do hry se 16 mých spolubojovníků rozeběhlo proti hradbám. Po cestě jich 10 popadalo, protože asi dostali šípem, který ve skutečnosti vidět nejsou. Na hradby se nás teda vydá 6. Při prvnim pokusu jsem nedbal rad Bořka z tábora a hnal se dopředu a zůstal přečíslen a umřel. Napodruhý jsem se držel s ostatníma a stylem “mlaď do toho, kdo k tobě stojí zády” jsem se probojoval na nádvoří, kde během 10 vteřin padli všichni moji spolubojovníci a zůstal jen Bořek a Bernard proti cca 14-16 rytířům. Vzhledem k tomu, že je hra naskriptovala nesmrtelný zalezli do rohu (tím do rohu myslim do stáje vysloveně DO koně) a každej se nechal mlátit 8 těžkooděncema a já vždycky přiběhl, 3x jednoho bodnul a zase odběhl. Tkahle jsem dobyl TALMBERK.

Emoce nula. Jestli ve hře nebude nějakej brutální plot twist, budu vyloženě nasranej.

edit: Tak nebyl :smiley: