Kotlík Stříbra na konci duhy

Sem tu dneska asi za spamera, takže se omlouvám ale další otázka abych mohl pokračovat sem ten tip co dělá předněji vedlejší questy :slight_smile: Pokud víte jak na tento quest budu rád stím že půlku mam hotovou, přečetl sem si i deník což neni u mě obvyklé ale nevím jak dál Adamovi sem vrátil náhrdelník který sem koupil od toncka pak sem si měl promluvit s hostinským ondřejem ale ten mi jen řekl že má práci jen z doslechu dále sem ještě mohl mluvit s frickem a tomu se mohl nabídnout ať se přidá ale on držkoval na to že furt pooužívám slovo snad, dále už nevím na koho se obrátit nebo jak pokračovat leda mě ještě napadlo jesli nehledat někoho kolem skalice protože je o tom psáno v deníku ale neni to nikde zmíněno jako část úkolu nebo že by tam měla být hledaná postava :slight_smile: díky za odpovědi

Ty jo, tak já se k tomu úkolu dostala přes hostinského Ondřeje, ten mě poslal do Ratají za Adamem, tam jsem byla nasměrována k uhlířům, kde jsme dostala váček a teď se mám rozhodnout jestli dát peníze Ondřejovi nebo Adamovi a doufala jsem, že následky najdu zde na fóru, abych se rozhodla. Žádný náhrdelník jsem do ruky ještě nedostala :smiley: :smiley: :smiley: Tak nevím co teď :smiley:

U toho uhlíře, který ti řekl že ten náhrdelní prodal Onřejovi se vrať a koukni se vedle jeho chalupy, je tam ten kotlík v košíku jen na něj kliknu a znova si promluv s uhlířem on ti řekne, kde zakopal ten zbytek (je to asi 15metrů od toho jeho domku) a pak jdi znova za Adamem a dej mu ten zbytek a ten quest se uzavře. :slight_smile:

Ju děkuji, zkusím, asi mi nějaký uhlíř unikl :slight_smile:

Edit: Stejně jsme dostala jen nějaký prsten :smiley:

No odměna zato není moc velká, maximálně si můžeš nechat ty groše. Ale hlavně je ten Quest kompletní a neotravuje v quest listu. :smiley:

Ale tak 370 kaček se hodí, ale kdybych měla ten náhrdelník, tak bych mohla odměnit snad oba dva, ne? Chic být za dobře s parchantem Ondřejem i polepšit Adamovi sakra :smiley: No jako ten náhrdelník mi fakt nedá spát :smiley: Hlavně votep psal úplně o jiných dialozích, ke kterým jsem se vůbec nedostala :smiley:

No jedině asi varianta co jsem udělal já. Tak uhlíř řekne, že ho prodal Ondřejovi a když se za ním vrátíš tak dáš že ti nemá lhát a dát možnost že ho od něho odkoupíš a usmlouvat cenu.

No sakra, jsem ukecala právě ty uhlíře, dostala váčky peněz, pak ten prsten a pak návrat k Ondřejovi a tam už bylo jen smlouvání o odměně. To se mám po každým rozhovoru s uhlířem vracet nebo jak ? :smiley:

Já jsem si tenhle quest docela pokazil.

Náhrdelník je ve sklepě hospody v truhle (kterou jsem před tím vybral). Náhrdelník jsem tedy vrátil ještě před tím, než jsem se dozvěděl o uhlířovi. Lze ho Ondřejovi tedy i ukrást. Peníze jsem nenašel, na kotlík zapomněl…takže se tam vrátím a snad to něják dořeším :slight_smile:

Tak a teď otázka, jestli půjde náhrdelník ukrást a vrátit i po uzavření questu s Ondřejem, spíše asi ne. Ale stálo by za úvahu ten questík a jeho možnosti trošku poupravit, aby se dalo vyhovět oboum i v jiném pořadí :smiley:

Tak jsem se vrátil od uhlíře a peníze dal Ondřejovi - tudíž vyhověl oběma :slight_smile:

Myslim si, že Adam na náhrdelník stále čeká. Za pokus to stojí.

Tak mě napadá-ten quest, jak jsem sháněl převlečení za kumánce - to jsme se pak neměli vydat na nějakou společnou výpravu? Teď po dokončení “Kotlíku” to konečně na nějakou akci s klukama vypadá, tak se do toho asi radši navlíknu. Jen se chci ujistit, že mi něco neuniká :slight_smile:

Zkusím zítra nebo někdy, dnes mi z toho už jde hlava kolem, u toho druhého questu jsem se zasekla na čekání na přepad, jelikož jsem vše napráskala jak Ondřejovi, tak Matušovi tak i tomu veliteli… :smiley: Takže to vypadá jít zase odznova, tak se vyhni tomuhle práskačskýmu postupu :smiley: A asi jsem nebyla ani první …

Mno… tak to budu docela dost rozpolcený. Druhý gameplay si užívám mnohem víc a snažím se dělat to, co by dělal Jindra. Samozřejmě chtěl kámošům pomoct, i kdyby zabíjeli Kumánce či tak. Ale tohle už není tak košér a navíc je to jen pár dnů co viděl tu hrůzu v Neuhofu… (asi tak po 40 hodinách hraní většina questů táhla Jindru zpátky do Ratají. Navíc už měl dobrý pocit z toho, že pomohl přeživším v klášteře, atd. A aby neštval Hanuše, tak se rozhodl, že už půjde s tím otravným Ptáčkem na lov. Přeci jen se i jednou minuli, když se Jindra vracel z výpravy a Ptáček zrovna vyrážel na lov :smiley: )

Mhm, tak jsem toho hostinského okradla, konečně dostala ten náhrdelník (díky za rady), otevřela obě bedny a v druhé našla 9tisíc :smiley: Není to moc ? :smiley:

Je ekonomika ve hře je tragická doporučuju stahnou economy mod

To jsou vše hny jeho peníze :slight_smile:
Asi jsi mu prodávala zvěřinu, viď? :wink:

1 Like

Tak jsem zmatený. Byl jsem za Ondřejem a řekl jsem mu že bych rád od něj koupil náhrdelník…on souhlasil. Smlouvali jsme o cene…souhlasil… a po ukončení rozhovoru žádný náhrdelník nemám :frowning:

bud bug (ako obycajne) alebo si ho uz davno ukradol a predal :wink:
ja som ten dialog tiez absolvoval, zaplatil a nic nedostal…