Quest Šibeniční bratři

Zdravím lidi. Mám problém s tímto questem. Když zajdu za Bořkem do Talmberka a povím mu o přepadení, quest mě pošle, abych se podíval na průběh přepadení přímo do lomu, ale tam když přijdu, tak se nic neděje. Zkoušel jsem i v jiné časy, dokonce jsem čekal dlouhé dny, ale pořád nic. Pokud máte někdo zkušenosti s tímto questem, budu rád za jakoukoli radu, jak quest dokončit. :wink:

Zjistil jsi jak na to?

Skončila jsem stejně :smiley: :smiley: :smiley: Snad se najde nějakej dobrotivec a vyzradí nám to :smiley:

Ahoj. Ten přepad se uskuteční 5. - 6. den po zadání questu ve 12h. Ale Fricek i Matouš zemřou. Tak možná bude lepší se přidat na jejich stranu, ale to jsem nezkoušel.

1 Like

Ok, Reputaci u Bořka budu žehlit ušima :smiley: :smiley: :smiley: Díky moc, to se tam člověk docela načeká :slight_smile:

1 Like

Nejlepší bude se přidat od začátku questu na stranu Matouše a Fricka a vůbec nechodit za Bořkem. Také mi to bylo proti srsti, ale zase jsem nechtěl aby ty dva při tom přepadu zabili.

Tak jsem včera “dodělal” tento quest (možné spoilery, i když jsem určitě narazil na bug).

Vzal jsem peníze a vydal se na mýtinku. Fricek ani Matouš nikde, abych jim dal podíl. Počkal jsem hodinu a objevil se jen Fricek. Tak jsem s ním šel pohovořit, abych mu dal peníze. Jediné možnosti: trénink a nebo něco ve smyslu: “Jak se máš”. Ta na mě vyjel, že je mrtvej (Matouš?) a já že má alespoň větší podíl. Tak jsem myslel, že mu předávám peníze a Fricek, že jsem se na něj vykašlal a začali jsme se bít. Najednou mezi námi proběhl Matouš, já jsem knockoutoval Fricka. Naskočil mi úkol poděl se s Matoušem. Jdu směrem, kterým běžel a nikde nebyl. Otočím se a Fricek taky nikde. Tak jsem to včera ukončil a uvidím, co dnes.

Nějaké nápady, co udělat jinak? Najít, kde se rvou, aby odlákali stráže? (navíc mi připadá, že se nervali…)

Tak včera podobný výsledek. Tentokrát jsem hodil nejdřív řeč s Matoušem. Fricek byl tou dobou nedaleko. Opět na mě Matouš vyjel, že (někdo) je mrtvej. Omluvil jsem se. A vypadalo to, že jsem mu dal i část peněz. Nyní mám za úkol dát Matoušovi a Frickovi peníze. Dle deníku nejlépe v hospodě na mýtince. Když jsem zkusil promluvit s Frickem, tak jsem měl pouze možnost tréninku. Nechal jsem je dojít do hospody a dnes vyzkouším za nima dojít. (měl jsem rozjetý quest s popravou v Ratajích). Vypadá to ale na bug :frowning:

Ja mám zas iný problém… kedže som ich nechcel nechať umrieť ale už som bol za pánom z talmberka tak som im prezradil že hostinský to na nich bonzol a že narafičíme to naneho… teraz mi hádže že mám zohnať nejaké mechy z prepadu ale niekde nevidím nijaký voz a podobne… kde mám vziať tie mechy ?

Pokud jsi už sebral ty peníze, tak se podívej do questových věcí.

No nasiel som nejake peniaze pre kamennikov ale nic to nerobi

Ten pytel bude v questových věcech. Pokud jsi vzal správné s peníze. Jestli jsi jim zabavil pár grošů, tak jim výplaty zůstanou :slight_smile: Použiješ ho zase na určitém místě.

Vzal som 3000 grosov z hradnej veze ale ziadne vrece nikde nieje. Su to iba grose a vraj si; ch rozdrlime je v popisku… lenže ak pridem zanimi tak fricek sa somnou ani nebaví a hned ma pošle za matusom…vraj ma napad ako zarobit a ked pridem zanim tak tam neponuka nic…ani rozhovor

Jo počkej, tys je vybral na hradě. Plán je takový, že je seberete až peníze dovezou ke kameníkům, tam pak budou i ty pytle. Takhle jsi si přilepšil a jestli ten quest bude fungovat fakt nevím.

ja tie peniaze stále mám a možem ich vrátiť do tej truhlice…Bojím sa ale že ak prídem sledovať ten prepad v lome tak skapú

Jo takhle, tak to řeknu rovnou. No dle mých zkušeností, při tom vážně skapou. Nezkoušel jsem možnost u toho nebýt, ale myslím že to konec nezmění. Chápu tvé rozpoložení.

skapu aj napriek tomu že som im povedal že ich ten krčmár chce bonznúť a že to nanho narafičíme ? … teraz som čakal v lome 6 dní v kuse a nič sa nedialoé

No jedině, že by ty vojáky porazili, ale jsou dost leví. Ani když jsem do toho šel s nimi se moc nepředvedli. jsou to tesaři, kterým se moc nechce a proti nim stojí vojáci v plechu.
Nevím jak se ten quest bude chovat po tom cos vybral truhlu:-) Standardně se tam čeká nějakých 5-6 dní. Přijedou kolem poledne.

vrátil som prachydo truhlice a stále nič 7 dní čakám… celé zle tento quest… počkám až kým to neodbugujú…

Doufám že po příštím updatu to pujde. Jako udelat to nejde a kdyz chci hrat dal, tak pak z niceho nic ze quest byl nesplnen a vsechno podelano.