Koupeny mec ma znacku ukradeneho

Tak jsem si chtel legalizovat vsechnu moji vyzbroj, koupil jsem Heroduv mec a on se mi po nejake dobe oznacil jako kradeny. V popisu nic o miste zcizeni neni, ale cerveny tag ma.

Uz se mi to stalo predtim u nejakeho levnejsiho dlouheho mece, ale to jsem povazoval za moje prehlednuti. Tak ted nevim, co mam delat, protoze kupovat mec za skoro 4k kazdy druhy den se mi nechce.

Nemate nekdo podobnou zkusenost?

Vím, že se možná ptám hloupě, ale nesvítí ti tam červená značka, jako že je umazaný od krve? Je podobná té kradené značce a zpočátku hry jsem si je pletl. Alespoň mě se ještě nestalo, že by se mi značka ukradeného přiřadila k něčemu koupenému, jedině pak bug.

Nj, mas pravdu, je to krev. Po navsteve lazni je v cudu :smiley: … ale je to trosku matouci. Jsou nekde tyhle znacky a piktogramy popsany, abych priste vedel, az na neco zase narazim :-).

Jasný jakmile je tam červený cákanec, tak už jsi sním do někoho říznul a i když je jeho stav na 99% tak je jakoby zašpiněný a ubírá ti na charizmatu. Stačí se umýt u kádě, lázně nebo ho jen přebrousit na brusnym kole a je zase čistý. U kradený věci se na předmětu zobrazí ikona lidské dlaně :slight_smile:

No ja na to prave dosel tak, ze jsem omylem vlozil do cizi bedny vsechno svoje jidlo a kdyz jsm si ho vzal zpet, tak byla ikona jina. Sice nejsem “Mirek dusin”, ale pacim zamky a kradu jen kvuli treninku, obvykle kradeny veci neberu, nebo je odhazuju.