Koupil jsem "BARON TIER DIGITAL" a chci vyšší verzi

Koupil jsem “BARON TIER DIGITAL” 45$ a chtěl bych upgradovat na vyšší verzi. Jak na to?

1. Stačí navýšit příspěvek???
  • třeba zakoupením “KNIGHT TIER DIGITAL” za 35$ abych se dostal na 70$
  1. Koupit požadovanou úroveň???
  • koupit znovu hru za 70$ VISCOUNT TIER DIGITAL

Prosím o radu :smile:

Pokud tahle možnost není, tak by se mohla přidat, už jen pro ty, kteří třeba zrovna nemají peníze, tak si koupí základní verzi s Alfou a potom zatouží po krabicové verzi.

Ze začátku jsem chtěl jen vyzkoušel a hlavně podpořit skvělou myšlenku… Ale teď už se jen s digitální verzí nespokojím :smile:

Přihlásíte se na stránkách na svůj profil a koupíte tier který chcete. Výsledná cena, kterou Vás to bude stát bude ponížena o částku, kterou jste zaplatil za současný tier.

Bomba :smiley: Diky moc!!!

Když už sme u toho, tak se předem omlouvám za svůj analfabetismus, ale jak už sem projekt podpořil před nějakou dobu hned na kickstarteru, už si upřímně nepamatuju, jakou konkrétní edici Barona jsem si vybral. Na profilu mi to píše Baron (speciální edice) s cenou 48 dolarů, což je o 3 víc než digitální, ale o 7 míň než krabička a tu bych si rozhodně nechtěl nechat ujít, kde můžu prosím zjistit, jakou verzi mám? Děkuju moc

Musis se prihlasit a potom na tento odkaz a tam mas vsechny dostupne balicky hry a u toho co mas zakoupeno je “jiz vlastnite”.

No v profilu mám tohle http://i61.tinypic.com/2pt56km.jpg a na linku, co si mi dal u ničeho “již vlastníte” nemám, tak sem fakt asi uplně mimo…

A kdyz kliknes na ten odkaz, tak ses nahore prihlasenej? Melo by to tam jit videt…

Potom me jeste napada, jak mas na te fotce, tak dej upgradovat a tam budes mit nasledujici vyssi balicek hry. Takze bys mel vedet ktery muzes mit nasledujici a podle toho jakou mas ted…

jojo, je to přesně tak jak říkáš

Ahojte, mám otázku. Ked si svoju momentálnu verziu (krabicový baron) upgradnem na vikomta, dostanem kópiu Act I ? Alebo len to čo je v edícii Vikomt?

Pokud vim tak Vikomt obsahuje Act 1

Ano obsahuje, ale len digitálnu verziu Act I. Ja sa pytam ze ci dostanem aj kópiu z edicie baron (krabicový)ak sa vylepsim na vikomta.

Také bych měl dotaz, ale nebudu zakládat nový topic. Koupil jsem si verzi Baron, a měl bych mít tedy zde na fóru odznak Barona. Nevíte jak si ho zvolím? V profilu mám pouze “none”. Díky za odpověď.

Ahoj, Milili

Vzhledem k tomu že jsi účet založil před 6 hodinami, počkal bych alespoň den, než bych začal věc řešit hlouběji.
Ozvi se zítra, kdyby se to pořád neobjevovalo.

1 Like

Pořád ten odznak nemám. Vím, že je to hloupost, ale zaplatil jsem za něj…Nemám nějak spojit účet tady na fóru s účtem hlavní stránky KC, přes který jsem hru kupoval? e-mailová adresa je na obou účtech stejná, tak jsem myslel že se to propojí automaticky. Díky za rady

Promin! Zlobi nam system fora … ale uz to tam je! :slight_smile:

1 Like

Děkuji za super rychlou odpověď! Jdu hrát za barona :smiley:

1 Like