Pár screenů krásných scenérií hry
Pár screenů krásných scenérií hry
To je ode mne vše. Rád se podívám na Vaše screeny
Jak jste dostali tu kameru na některých screenech tak nízko nebo vysoko, nějaký flymode? Btw pro screeny je dobré vypnout si HUD přes g_showHud 0
Nevím, kde ti připadají nízko, ale ty, co jsou vysoko jsou obvykle ze střech domů, nebo jiných vyvýšenin na které se dá dostat i bez flymodu U těch nízko to možná bude tím, že je v tom místě vysoká tráva apod… A díky za tip s HUDem, příště ho vypnu
Edit: Holt i ve hře je třeba se chovat jako reálný fotograf, takže lézt na místa kam běžný smrtelník nechodí a hledat vhodné úhly pro každý snímek
To s tím ohněm mi připadalo jako že je to níž, než se dá běžně dostat, ale ono je to v kopci, tak to bude tím ;). Btw. až díky těmhle screenům jsem zjistil, že se tam dá získat i louč :).
Mě se hodně líbí jak si jdou ty ženský s vědrem pro vodu do tý tůně, nejdříve si opláchnou obličej a pak naberou vodu (ve vědru se objeví voda) a jdou. Nebo ten Lesník střelec co vám dá pak luk, tak jde zkontolovat plot u svého pozemku a spravuje tam pár rozbitých planěk na tom plotu, to je paráda.
Panebože, jen si představte jak si takhle v Oculus riftu sednete k tomu ohni… Nepředstavitelný potěšení