Křest ohnem pomoc

Prosim Vas hra je super sle viete my pomoct 2 dni neviem preist tu bytvu zaprve nemam predstavu jak mam otravit vojakov ledva som zapalil sipy a hned ma zacali sekat pochrbte :joy: ale co je horsie vzdy ked ideme bojovat neda sa to preist uz som skusal zepalovat lukostrelcov alebo bohovat snimi vzdy umrz vojaci prosim o radu jak to preist lebo sa mi uda ze to neni ani mozne. P.s. Ak nekdo vie poradit jak mam vniknut do toho taboru aby som ich otavil a hned ma vseci nenahanali tiez ponoze rada. Dik

Aby ses dostal do jejich kempu, nejlepší je buď se tam proplížit a vykrást truhlu s jejich oblečením, nebo zabít nějakého jejich pochůzkáře a vzít na sebe jeho oblečení…Pak tedy otrávit kotlík (= vložit do něj jed, který musíš mít u sebe, je i zamčený v některé truhle na místě) nepozorovaně můžeš jen když se zrovna nikdo nedívá, a to platí i pro šípy. Moc to ale nejde, takže já to udělal tak že jsem si oblíkl nejlepší zbroj, vypil lektvar co na 5 minut snižuje poškození na polovinu a normálně jsem to proběhl - myslím že jsou 2 kotlíky a 2 šípy v táboru kumánů a taky 2 a 2 v táboru lapků poblíž…stačí jim utíkat a otravovat/zapalovat a pak zdrhnout pryč, naskočit na koně a ujet…

Když pak budeš podávat hlášení a budeš vybírat kolik jich tam je a jak velké posily tedy potřebuješ, vyber předposlední volbu (pár lidí co vybralo největší posily hlásili že se jim jejich vojáci zasekli nebo prohráli na moc velký počet zabitých vojáků)…já to bitvu udělal napoprvé, sabotáž v kempu byla horší :slight_smile:

1 Like

Neviete niekto pomoct ako s v alchymii destiluje?

Jednoduše. Jakmile mas odvareno, Vezmes lahvicku pro dokončení a das ji na tu nádobu, co destiluje po levé ruce. Možná musíš podržet,teď úplně nevím přesně.

Destroyer198: Editni si ten svůj příspěvek a odmaž zbytečný spoil z kláštera, není k tématu.

Ad Křest Ohněm: No já si s tím hrál dobrých 20 hodin, protože jsem si chtěl dokázat, že to musí zlodějsky jít. A nejde to, chodit jsem mohl po táboře jak jsem chtěl, ale jakmile jsem provedl nějakou činnost(u všech šípů, ale ne u všech kotlíků - jíst můžeš, otravovat ne), tak si toho vždy někdo všiml, i kdyby se měl na druhé straně tábora probudit (otestováno na posledním kumánovi, nějak mi unikl jeho návrat do tábora a když jsem otravoval kotlíky na druhé straně, tak vylezl ze stanu a šel po mne). Ale dostal jsem tam důležité poučení = hýbat se, hýbat se, hýbat se. Prostě se nesmí stát na místě. Nakonec jsem tam odpozoroval životní styl a celé to tam vyvraždil dýkou (ne bez alarmu). Plíživý styl boje tu prostě není tak jednoduchý jako v jiných hrách, poučení druhé. :slight_smile: Ale možností na splnění úkolu tu je dost - Přízení(+dýka), měč, luk, převlek.

moc se jim to teda nepovedlo ve hře udělat…žádný z těch způsobů není moc realistický :slight_smile: Když vymlátím celý kemp, na co má smysl jim ještě otravovat kotlíky a zapalovat šípy, když tam nikdo není? Natož pak na ně pořádat útok s armádou…
Verze s proběhnutím a sabotováním taky nedává moc smysl…proč by jedli jídlo z kotlíků, když by půlka kempu viděla jak do něj liju jed?
Asi to mělo jít udělat stealth metodou, ale nějak se jim to nepovedlo…měli udělat ty kumány méně pozorné.

Ja vam chcem vsetkym podakovat idem to skusit , lebo ja som to prve riesil tak ze tomu kumanovy som nepovedal kde peta bydli a hral som a zmyzol mi kon a stale som umieral a nakonec di hovorim niaka chxba tak som sa zas vratil stym ze mj to poviem aby ma to snad pustilo dalej ale stym istym vysledkom . Prepacte este jednu otazku ked sa prezlecem do ich vystroju ma nespozoruju ?? Alebo sa vzdy musim otacat inde ze akoze ja tu nejsem? Dik za rady

Já jsem měl vysoký skill plížení, černé oblečení a nikdo si mě nevšiml. Otrávil jsem jídlo i zapálil šípy

Tak pani behom som im otravil jedlo aj zapalil sipi ale stala sa dalsia sranda som u Racka uz pol hodinu ale nemozem snim hovorit lebo som v boji stale :joy: ja uz neviem co mam robit bud ma ty kumani stopuju az sem jak lovecke psy alebo netusim kedy to skonci.

No já také. Ale teď to hraji podruhé a díky vedlejšákům mám už plížení na max. Tak to půjdu zkusit tak…

Já třeba vzal jen nejmíň vojáků s tím že se mi pak mrchojedy obešli bez ztrát :slight_smile: a mohl sem vklidu udělat quest pro mlynáře :slight_smile: i když vřava to byla vostrá no

Zdravím,

to jak se zde píše, že to nejde udělat jako steal akci - zkoušeli jste si hrát s mrtvolama kumánů/lapků?
Na první pokus to nejde - jelikož nevím, jak a kam až dojdou - kumáni/lapkové,prostě nevím jak maj naskriptovaný pohyb. Ale na druhý pokus už to jde :slight_smile:
Jednoduše - mimo cestu se připlížíte např. k táboru kumánů - vyberete si nejvhodnější cíl - ten zákeřně usmrtíte. Stačí třeba vystřelit šíp - a posledního pak v řadě když se vrací zabít. Pak jen stačí trošku cviku a přenést mrtvolku na cestu, tak aby vás neviděli, ale vy víte, ře časem se hlídka touto cestou vydá. A pak jen stačí čekat - tábor pak bude prázdný (chvilku) ale to stačí na to otrávit jídlo a zapálit šípy. (Dá se to praktikovat i na vybíjení táborů - ale časově to je náročnější).

  • Tip:
    Tiché boty, habitus (ukradeno v Sázavě, alchymistovi (ten co je s Johankou z bedny - noc,stačí mu ukrást klíč).
    Přibyslavice - noc! Vypiju - tichošlápek,sýček sundám vše, tzn, zbraně + brnění - navleču - habit+boty. A v klidu jdu zakřeně postupně po 1 nepříteli.Jsem bez šrámů, nikam nepospíchám,nikdo mě nehoní. Tak kumány nejen prošacuju, ale především vykradu truhlice - skoro v každé je lahvička jedu + v 1 nacházím kompletní výbavu - zbraně + zbroje.
    Po vyvraždění kumánů + otrávení jídla + spálení šípů, zkontroluji zda mám ještě dost času - pokud ne, opět vypiju - sýček,tichošlápek (tichošlápek mi přidává i úroven na páčení zámků). A opět - to samé lapkové. Ale udělal jsem chybu - viděl mě. Beru nohy na ramena - přestali mě pronásledovat - přikrčím se, a pěkně popořadě,tak jak se vracejí od posledního je posílám na věčný odpočinek. Zbyli jen 2 - rozmýšlím se, mám je usekat? Ne, vezmu z invu luk, a cvičím se ve střelbě. Pak jen otrávím jídla, spálím šípy a oberu ležící a truhly. Spím do rána. V táboře,kde byli lapkové - za světla oběhnu tábor. Mám vše splněné - včetně přístupových cest. Jen počet mě uniká, ale většinu jsem pobil.Vracím se a bereme hrstku vojáků … je to směšný boj … :slight_smile: Tak nějak jsem to dělal.
1 Like