Kritický BUG - chybějící koně

Zdravím, hrozně moc bych chtěl abych si hru užil, ale hned na začátku jsem dostal stopku. V příběhu jsem se dostal do fáze, kdy se snažím uniknout ze Skalice. Měl bych najít koně a uniknout, ALE já tam žádné koně nemám. Nehledě na to, že mi je doslova v patách voják, který mě skoro každý druhý load zabije, ještě dříve, než se dostanu ke statku s Terezou. Když se tam náhodou dostanu, objeví se mi výuková tabulka pro ovládání koní. Tu zavřu a hledám koně, ale marně. Dle videií na internetu, vím, že jsou hned před statkem. Je to dosti zásadní, protože nemohu pokračovat ve hře.
Co jsem už pro to udělal:
Než jsem začal vůbec hrát stáhnul jsem si patche (pc verze - steam)
Po vyskytnutí chyby jsem

1. restartoval hru
  2. loadnul předcházející save (ne poslední
  3. aktualizoval grafické ovladače (NVIDIA) - shodou okolnosti se mi po aktualizaci začali objevovat postavy bez hlav, předtím tomu tak nebylo

Nic nevyřešilo můj problém.

Docela iritující je také BUG, kdy při každém spuštění konverzace s někým, trvá zhruba 20 sekund (černá obrazovka s načítacím znakem) než se načte obraz, přitom zvuk na pozadí je slyšet. zřejmě je problém v loadu konverzace

Jaký máš stroj a na jaké detaily hraješ?

procesor AMD - specifikaci si nevybavím (nejsem u něho) - hra šlape plynule
karta NVIDIA GTX 1070
rozlišení 1920x1080
detaily vysoké

Ahoj.
Podle mě, děláš něco špatně. Když utíkáš ze Skalice, která je napadena, tví rodiče jsou zabiti a padací most ti zvednou před xichtem, tak nejprve utíkáš pěšky stezkou (nevím o tom, že by mě někdo honil) směrem doleva podél hradu. Tam je chatrč, kde jsou 3 koně od vojáků, kteří se snaží před chatrčí znásilnit tu tvoji kámošku mám pocit. Tam si vezmeš koně a zdrháš, co ti turbo stačí.

Sorry za spoilery a snad to pomůže.

Všechno co říkáš je asi pravda. Viděl jsem několik gameplay videií a nikdo tam neměl problém. Bohužel zřejmě mám nějakou HARDCORE verzi hry :wink: :frowning: Mě se tam prostě nahrál voják, který na mě vybafne hned vedle mě ve křoví a seká mě hlava nehlava a o koních si mohu nechat jenom zdát A útěk po svých je blbost.

Ověř ve Steamu integritu mezipaměti hry,je možné že ti nějaké soubory ve hře chybí.

OK,večer to vyzkouším.

Tak jsem to včera večer zkusil. Ověřil jsem integritu, ale nic to nenašlo. Stáhlo to, ale asi nějakou novou aktualizaci (cca 15mb). Spustil jsem hru z posledního automatického savu. Voják už tam na mě opět číhal, tak mě hnedka poslal do kytek. Druhý pokus byl skoro stejný, ale povedlo se mi doběhnout k Tereze a najednou to předemnou bliklo a z ničeho nic se přede mnou objevili koně. Hvízdnul jsem na ně a … BIM starý dobrý voják sprinter, mě umlčel. Hlavní však bylo, že se konečně objevili koně. a zhruba po zhruba 4 dalších pokusech jsem konečně celý pomlácený, ale živí naskočil na koně a ujel. Sláva !!! Byl to, ale pěkný masochismus - věnovat tomuhle cca 3 hodiny čísté herní doby (styl BIM - LOAD- BĚH BIM- LOAD -BIM - LOAD - BIM - LOAD - BĚH BIM …).
Zanechalo to ve mě docela pachuť a strach, že se může objevit něco podobného dál. Asi tu hru teď odložím a počkám na nějaký zásadnější patch. Tohle je prostě vypuštěný polotovar - ŠKODA. Irituje mě i neustálé loadování (cca 20sek) jakýchkoliv konverzací. Dialog s obyčejnou vesničankou se musí 20 sekund načítat, aby mi řekla “Dobrý den, nic nevím” a já tak po 5sekundách rozhovor ukončil. Tohle není OK.
DRŽÍM PALCE VÝVOJÁŘŮM A VLASTNĚ I SOBĚ, ABY TA HRA ZAČALA ŠLAPAT TAK JAK SI VŠICHNI PŘEJEME!!!

Já pokračoval dál a jsem taky celkem smutný,grafické zpracování je fakt krásné,projížďka přírodou kochačka ale pokračování v hlavní misi nebo vedlejší je k smíchu a zároveň k pláči,jak tu někdo psal,načančaná beta,samozřejmně tím nechci na WH házet špínu a věřím že se hra dotáhne do finální podoby.