Kumánský převlek

Měl jsem sehnat pro hostinského v té krčmě uprostřed mapy černé peří, vlčí zuby a kůži ze psa. Jakmile mu to donesu spíchne mě z toho kumánský převlek. Ale uniká mi k čemu je dobrý. Když si ho obleču stejně mě každý pozná (zdraví: “Ahoj Jindro”). Má ten převlek ve hře nějaký větší význam?
EDIT: musím říct, že mě ten quest, kdy jsem musel tamty propriety sehnat, docela zklamal! Sehnat je totiž nebylo vůbec snadný a když je člověk konečně všechny má u sebe, tak se dál nic neděje?

Dneska jsme to také dodělala, ale shánění propriet mi přišlo až lehce směšný :smiley: Teda až na ten podúkol zabij v noci psa, po kterém se nebude nikdo shánět… :smiley: Třeba se časem otevřou úkoly s pomocí Fricka? No v bedně ten převlek nepřekáží :blush:

Přitom kumánu jsem zabil tolik, že bych ty převleky mohl prodávat.
Dokonce kumánské věci lze získat i z ruhel bez zabíjení.

1 Like

O věci/oblečení nejde, jedná se o jednu odměnu od hospodského Ondřeje a vyloženě člověk dostane itemy Kumánský převlek a Kumánská maska, které tě kompletně oblečou :slight_smile:

No, kompletně. O tom bych spekuloval. Zkus si ten převlek nasadit na spodní prádlo a uvidíš, že tomu jaksi něco chybí.

PS: kumánský převlek slouží k tomu, aby si mohl infiltrovat přibyslavice jako kumán. bez toho aniž by si nějakého kumána musel zabít

V tom případě je škoda, když někdo (např. já) nejdřív zmasakruje Přibyslavice a až pak jde dělat quest se sháněním propriet pro kumánský převlek. Páč pak je ten převlek už k ničemu.

Jedna kumánská uniforma je schovaná v truhle pri Pribyslavicich.

Tady dochází k nedorozumění. Ten kumánský převlek je samostatný quest, který zadá Matouš a Fricek (ti dva Jindřichovi kámoši ze Skalice, co jsou pak nakvartýrovaní v hospodě uprostřed mapy). Takže nejde o to, sebrat nějakému Kumánovi zbroj, ale opatřit potřebné propriety (havraní peří, psí kůži, vlčí zuby).

Myslím, že kdyby Jindra s takto vypadajícím oblečením nakráčel do Přibyslavic ve snaze se infiltrovat, tak dostane přes čuňu od prvního Kumána na kterýho narazí.

1 Like

Mne ich ležala hŕba na zemi po tom, čo som ten tábor prepadol a všetko vyvraždil. :smiley: Vytrénovaná postava nie je ani tak rytier, ale skôr Terminátor.

Kde přesně se k tomuto questu dostanu? Přibyslavice už mám také rozpracované a něco v čem by se na mě hned nesletěly jak vosy na pívo, když jim mám sypat zhoubu do kotlů, by se mi šiklo.

V krčme u Ondreja, ale najskôr treba mať odbavených flákačov Matúša a Fricka v Ledečku. Odtiaľ odídu a premiestnia sa do hospody na Mýtince. Mimochodom, kumánsky prevlek je aj v Přibyslaviciach, v drevenom dome od lesa.

1 Like

Jestli si na sebe vezmeš ten převlek s černým peřím, parožím a psí kůží tak nám potom napiš jak jsi s ním v Přibyslavicích dopadl.

3 Likes

Zdravíčko a dostal někdo na tohle navazující úkol? Mělo by to nějak pokračovat, ale ani Friciek, Matuše, ani hostinskej mně nechtěj nic zadat :frowning:

Přesně. To mě taky vytočilo. Člověk si dá práci sehnat všechny ty propriety, a pak najednou jako by nikdo o ničem nevěděl, totální amnésie Fricka, Matuše a spol. :rofl:

Já zkusil pak jít s tím převlekem do Přibyslavic sabotovat tábor, ale hned mě poznali. Je to quest k ničemu, škoda…

Aby tě nepoznali, když je ten převlek nahony vzdálen skutečné kumánské zbroji. Ten převlek je spíš myšlen jen jako taková recese, že hloupí vesničští burani ani nepoznají jak taková kumánská zbroj vypadá, hlavně když je dostatečně odpudivá na pohled.
Ale fakt škoda, že s tím převlekem nebyl nějaký hlubší záměr, čekal jsem, že skutečně půjdu někam někoho přepadnout (nějaké nekumány) a díky převleku nikdo nepozná, že to udělal “jinak hodný” Jindra :grinning:

1 Like

Nejdřív potkáš Fricka s Matušem v tom zájezdním hostinci v Sázavě, po pokecu jim zařídíš flek někde ve mlýně a když pak zmlátíte nějakýho pitomce, přesunou se Na Mýtinku. Tam se k tomu questu dostaneš.

Už jsem ho sestavil, ale je docela na prd. Kumáni mě v něm poznají a ostatní mě normálně zdraví “Ahoj Jindro” :wink:

Lidičky, poraďte prosím, kde mám sehnat ono černé peří. Nacházím jen červené. Dík.