Kůň z Mrchojed po moru?

Mlynář chce ukradnout koně z Mrchojed, ovšem tam po morové ráně koně už nejsou a nemůžu pokračovat v plnění úkolů pro Vojtěcha. Zkoušel jsem i na statek přivézt jiného kradeného koně a “ukradnout” ho, ale nic. Bug nebo existuje řešení?

Kůň by měl jít ukrást po delší době po moru. Mě se povedlo ukrást koně i po moru stačí vzít jakéhokoliv koně. Zkus dále pokračovat v příběhu a mělo by to normálně fungovat.

OK, dík. Už jsem pár questů po uzdravení dělal, ale zkusím ještě počkat… Když jsem přijel na jiném kradeném koni, nešel mlynářovi odevzdat.

Já jsem čekal hodně dlouho po morové pohromě v Mrchojedech, ale koně se tam už pak nikdy více neobjevily. Takže jsem ten výše zmíněný úkol taky nemohl dodělat.

Hmm, tak asi chybka. Škoda…

Já jsem úkol dohrál až po dokončení příběhové linie tak zkuste ještě počkat. Snad to bude fungovat budu držet palce.:grinning:

Tak uvidíme, snažím se průběžně levelovat postavu při vedlejších úlohách, ale zkusím se zaměřit opět na hlavní linku…

Tak hlásím, že se koně po několika questech po vyléčení (a proběhl update hry) objevily, Jenda tam ke koupi není, ale krádež pro mlynáře snad půjde…

Jak dlouho asi trvá než přijde zpráva o tom, že se podařilo mor v Mrchojedech vyléčit?

Už jsem quest dělal dávno, ale určitě min. několik dnů od podání léku - jestli si dobře pamatuju, promluvit si pak s rychtářem…

Niesom si istý. buď je to časovo obmedzené, alebo sa treba trochu posunut v hlavnom kveste.

Jen potvrzuju, že kůň šel ukradnout a doručit do mlýna. Dokonce mám pocit, že tam bylo při krádeži koní víc než při první návštěvě (obhlídka cestou někam jinam)…
edit: na louce mimo ohradu je i Jenda a jde normálně koupit.

Úkol splnitelný je, jak před morem v Mrchojedech tak po něm.
Warhorse Jenda (koník) lze ho koupit opět jak před morem, tak po něm.Je i v nabídce u pacholka.
Možné omyly při plnění úkolu:

  • mlynář říká že nechce herku - tzn od tier 3. Kůň s tier 1 - úkol nesplněn (asi herka) na tier 2 nemám odzkoušený.
  • Sesednutí z kradeného koně a přivolání vlastního koně - 1x se mi stalo, že můj koník (tier5) a kradený koník (tier4) - že mlynář mi koníka odmítl - a tak dokud mlynáři koníka (kradeného) nepředám, vlastního koníka poblíž mlýna nepřivolávám.
  • pacholek se jmenuje Johan - ten jediný (pokud si vzpomínám) nebyl otráven, a jako jediný prodává koníky.(Dle popisu nákazy zjistíme, že “nepochcípali” všechny zvířata - pouze že se jako první nakazili :slight_smile: