Zdravím, v jednom úkolu mám sehnat kůži ze psa ale když zabiju psa tak je tam jenom maso. Poradíte někdo prosím co s tím nebo se dá sehnat i jinak než zabitím psa? Děkuji všem co pomůžou
Máš naskillovaný lov a perk na stahování kůží? I jestli ho máš tak se kůže neobjeví pokaždé, ale jen občas…podle toho jaký máš v lovu skill. Je ale možné že ji najdeš i někde v truhle nebo u obchodníka, to netuším, tenhle quest jsem neměl…
Jo kůže jsou přece v každé snadno otevíratelné truhlici a myslím, že i že psa. Já ji měl odněkud “nasyslenou” společně s peřím a dalším. A když ne tak jak píše kolega nade mnou
Na stahování kožešin musíš mít perk v dovednosti lovectví. Jinak kůži ze psa najdeš v každý druhý truhle (povětšinou to jsou ty u chudých lidí co mají snadný páčení zámku). Jinak jí můžeš koupit u kožkaře hned vedle mlýnu v kterým bydlí mlynář s Terezou, stojí asi 15 - 25 grošů
aha dík za info. no lovectví mám skoro na 0 a kasařství mám uplně na 0. Protože zvířata nezabíjím a lidi neokradam. Tak to lovectví asi budu muset potrenovat no. chudáci zvířata. musím si říct že je to jenom hra a že je ve skutečnosti je nezabíjím
kouknu na to dík
Jojo, vydej se třeba do lesa na lov zajíců a podobné zvěře, natrénuješ tím i luk. Nebo si zaplať pár levelů výcviku v lovu u lovce (třeba v Ratajích před horním hradem, poblíž kováře).
Kapsářství je podle mě docela zbytečné, je u něho docela velká pravděpodobnost že si toho dotyčný všimne a poběží na tebe zavolat stráže…ale vylamování zámků je důležité a přijdeš si tím na dost dobrých věcí
Kapsářství trénuj na pocestných, které potkáš mimo vesnice. Když se totiž úkon nezadaří, tak ho prostě přivedeš na pravdu boží a nikdo se o ničem nedoví.
super měla to aspon jsemnemusel zabíjet nevinná zvířata dík moc
kapsářství nepotřebuji stejně nevím co s penězma
Takoví psi ale usmrtit, vykuchat a stáhnout z kůže zaslouží…Pořád otravně štěkají když se člověk chce někam vplížit Někteří tady dokonce psali že pozabíjeli všechny psy v okolí na které narazili…
Otravní jsou to je fakt, ale už mám perk při kterém už neštěkají, tak je klid. A zabít jsem zkusil a už tam na mě naběhl dráb a pokuticka.
To je krutý. Vždyť ve hře je lektvar na to, aby psi neštěkali. A taky perk.
Jinak koželuhové by mohli tu kůži i prodávat.