Lov zajíců

dělám zpětně nějaký vedlejší questy a mám ulovit zajíce nevíte kde je najít ?

Hele věřím že zeptat se je možnost jak něco zjistit a pokračovat rychle dál ale myslím že by ses měl i trochu zamyslet a hrát sám. Kde bys hledal zajíce v reálným životě? Ve městě asi pobíhat nebudou že jo. Zkus třeba pole nebo lesy. Vím že spoustu věcí může být težkých ale tohle je docela banalita. Hlavně to neber zle jen si myslím že by jsi si hru líp užil kdyby si některý věci vymyslel sám …

jo já vím však už jsem se aji cítil blbě když jsem sem dával 3 otázky denně :grinning: ale vím že mám králíky hledat někde v lese ale i to je celkem široký pojem . jinak díky žes mi ty ještě s několika dalšíma lidma asi 3týdny pomáhali :grinning:

Prostě běhej po lese a koukej po okolí.

Tip k lovu, zajíce kopni a on lehne, pak ho je zapíchni mečem a ober.

hele uplně v pohodě :slight_smile: jinak já zajíce lovím tak jak napsal kolega nademnou, prostě běhám po lese a on se vždycky nějakej ušák najde :smiley:

jo díky už jsem našel dobrou lokalitu jak byl lov s ptáčkem tak tam je všechno

Hele a neutečou ty zajíci když postava není vylevelovaná? Teď už mám perky, ale dřív byla zvěř dost plachá. Vím, že jde sundat slepice pěstí a domácí prase mečem.

Připojím svůj postřeh:

  • Hodně zajíců běhá okolo dřevorubců - táborů v lesích.
  • Srnčí ne jelení(!) maso najdeš (střelíš napohodu u zdi, tam kde byl úkol s těma slavíky v tom lese - daj se nahnat ke zdi.
  • skopový - se špatně schání - ale je to ovčí maso :slight_smile:
  • A hlavně - cvič lukostřelbu - skutečně od 12 bodů v ní seš druhej Legolas - a je to nejlepší zbran ve hře - ted to hraju po 3 a lukostřelbu mám na 18. Jako první perk - nemám ani obranu - ani skilly do zbraní - jen opravu a luk a alchu+byliny. A je to prostě nádhera - ted sem dodělal bitvu u Přibyslavic - vzal jsem úplně to nejmenší množství vojáků co šlo vzít - 2x mě hra napsala game over - zabito moc tvých vojáků - na 3 pokus - jen luk a střílel jsem je do hlaviček - umřeli mě moji 2 vojáci :slight_smile:
2 Likes

jen dodám že skopový se pohybuje v Ledečku hned napravo od obchodnice (řeznictví) Drahomíry. Pobýhá tam stádo oveček … .

Asi jo, ale já to tak dělal poměrně brzo, když jsem měl málo šípů a peněz. A taky jen v podvlíkačkách, abych měl větší rychlost :slight_smile: