Lovčí v Talmberku

Zdravím, (spoiler allert)
čekal bych, že když dodělám quest hon na Zajice a následně Zajícovo oko. Tak se stanu Hlavním lovčím v talmberku a sám sir Diviš mi přidělí Hájovnu a vybavení v ní. Ještě Diviš i Písař ti říká, že si máš vzít luk a vybavení které k té práci patří.

Bylo by dobré aby věci které si člověk vzal z beden v hájovně nebyli brány jako kradené. Dále jako hajný by nemělo být maso ze zvěře markované jako kradené, protože jako hajný mám zpravovat celý les. Dále by bylo fajn kdyby po získání titulu Huntmaster aby byla v hájovně i společná bedna jako je v hostrinci. Přece jen když už mi ten dům říká pane a musím do hostince pro věci je na prd… Děkuji Vyvojovému týmu za přečtení a za zamyšlením.

Další postřeh z lovu který se mi moc nelíbí, když člověk nevybere zvěř a nechá v ní maso šíp nebo cokoli, tak mrtvola leží na místě furt a nemizí. Dále se díky tomu nespawnují nové kusy zvěře, bylo by fajn aby mrtvola po čase zmizela jako je to například u kumánů nebo lapků které člověk taky nevybere celé,

Další bod jako huntmaster musím chytat pytláky, bylo fajn aby je člověk mohl zabít beztrestně a jeho věci nebyli brány jako kradené stejně jako se zvěří.

S pozdravem
Big_Harold
Antonín Ušelík

1 Like

Ale ta společná bedna tam je… :slight_smile:
Když vylezeš na patro (nebo vejdeš od kotlíku s jídlem), jsou tam dvě truhly… ta zamčená obsahuje inventář shodný s tím co má Mikuláš, když u něj nakupuješ. Ta druhá je právě ta sdílená.

Ahoj, díky za odpověď, ale asi jsem blbej nebo nevím… v hajovně jsou 4 bedny… 2 dole a 2 nahoře viz video… ale ani jedna není klasifikována jako společná

Potíž je spíš v tom že co sem se stal lovčím tak mám teď v bednách hokej jednou tam věci mám jindy je prázdná a jindy zas pět věcí a podle mě to spustila tahle bedna takže bomba.

Taky jsem měl stejný problém…občas se rozhodilo spojení mezi sdílenýma bednama - někdy tam bylo co mělo, jindy nic a nebo nějaké smetí… Začalo to dělat od doby co jsem se stal lovčím, nebo nainstaloval patch 1.3 (obojí bylo v podobnou dobu)

jak říkám, mě se sice nerozhodili bedny, ale tam kde tu bednu potřebuji ji nemám