Nevíte někdo jak přijmout quest u lovce, který bydlí v chatě u lesa u Talmberka? Svítí mi na něm hvězdička ale quest nejde přijmout…Respektive v nabídce diskuze se mi ani zadný nenabízí ?
Hm, já za ním normálně šel a on mi řekl, že potřebuje pomoci s pytláky. Myslím, že to nikdo jiný nezadává. Možná se předem poptat hostinského “co se děje v okolí”? Jinak mám podobný problém s mlynářem Šimonem, je u něj vykřičník, ale nic mi nezadává, ale já u něj stejně už vše udělal, tak možná chyba.
Myslim, že se jmenuje Mikuláš…Nicméně jsem za ním šel až po dohrání hlavního příběhu. Tudíž hospodský už v Talmberku není… a lovec mi úkol nedá i když nad ním je hvězda… no nevadí…snad při příštím hraní… Jinak jsem dohrál všechny questy až na tento.
Jaký s ním máš vztah? Já tam mám hvězdu u hospodského a ten mi místo toho, co se okolo děje vždy řekne, že tu je někdo zralý pro šibenici. No nemaj mne tam moc rádi. Ani nevím proč.
Vztah s ním mám dobrý. Při konverzaci mi to ale nabídne jen obchodovat a odejít.
mám uplně stejný problém co ty, také po dohrání hry… hvězda ukolu tam je ale v nabídce v rozhovoru je pouze obchodovat a trénink
U Lovčího mi už také skočila hvězda a nemluví se mnou, ale začal se mnou mluvit hospodský, takže tam mám nové questy. Nevím, taky zda se prvně nemusí dodělat nějaké jiné questy, abych mohl pokračovat u něj. Dneska zkusím. Myslím, že jsem v té době měl ještě aktivní quest - maso pro skalické v ratajích, nevím, jak se jmenuje. Mohou být také provázané.
Nemáte náhodou qvest od hostinskýho na mítince že se máte spojit s nějakým typem u Talmberka? Já u nej měl taky hvězdičku a nedalo se s nim kecat , ale asi to bylo tímhle qvestem ,protože dou tak nějak proti sobě ty pytláci dou vlastně po lovčím a žádnej beránek to neni
Tohle bude asi bug, stalo se mi to už několikrát v různých městech, že u hostinského byla hvězda a nic nechtěl, případně u rychtáře v Ratajích.
Zjistil jsem, že mnoho úkolů se přeruší, nebo zasekne, když poprvé vlezete mezi bandity na Vraník, sama hra tam o tom i vyhodí varovnou hlášku a je to logické, jak chcete plnit úkoly v Talmberku, když se posune příběh víte kam … což by taky mohli opravit,
Spoiler
páč i po skončení hlavního příběhu se vojáci v Talmberku chovají, jako by se tam stále bojovalo, plíží se kolem a místo “ahoj Jindro” mi říkají “pšššt”
Znova jsem si to rozehrál, že prvně plním vedlejší úkoly a když dojdou, plním hlavní linku, zatím jsem díky tomu nenarazil na žádný problém.
Máš pravdu hra Tě na to opravdu upozorňuje… na to jsem už zapoměl. Díky za info.
Tak já jsem v příběhu stále dost na začátku, teprve zjišťuji kdo padělá groše v Sázavě a mám úplně stejný problém. U lovce mi svítí hvězda ale nemohu s ním o tom mluvit.