Lovec u Talmberka - Nový QUEST

Nevíte někdo jak přijmout quest u lovce, který bydlí v chatě u lesa u Talmberka? Svítí mi na něm hvězdička ale quest nejde přijmout…Respektive v nabídce diskuze se mi ani zadný nenabízí ?

Hm, já za ním normálně šel a on mi řekl, že potřebuje pomoci s pytláky. Myslím, že to nikdo jiný nezadává. Možná se předem poptat hostinského “co se děje v okolí”? Jinak mám podobný problém s mlynářem Šimonem, je u něj vykřičník, ale nic mi nezadává, ale já u něj stejně už vše udělal, tak možná chyba.

Myslim, že se jmenuje Mikuláš…Nicméně jsem za ním šel až po dohrání hlavního příběhu. Tudíž hospodský už v Talmberku není… a lovec mi úkol nedá i když nad ním je hvězda… no nevadí…snad při příštím hraní… Jinak jsem dohrál všechny questy až na tento. :frowning:

Jaký s ním máš vztah? Já tam mám hvězdu u hospodského a ten mi místo toho, co se okolo děje vždy řekne, že tu je někdo zralý pro šibenici. No nemaj mne tam moc rádi. Ani nevím proč.

1 Like

Vztah s ním mám dobrý. Při konverzaci mi to ale nabídne jen obchodovat a odejít.

mám uplně stejný problém co ty, také po dohrání hry… hvězda ukolu tam je ale v nabídce v rozhovoru je pouze obchodovat a trénink

U Lovčího mi už také skočila hvězda a nemluví se mnou, ale začal se mnou mluvit hospodský, takže tam mám nové questy. Nevím, taky zda se prvně nemusí dodělat nějaké jiné questy, abych mohl pokračovat u něj. Dneska zkusím. Myslím, že jsem v té době měl ještě aktivní quest - maso pro skalické v ratajích, nevím, jak se jmenuje. Mohou být také provázané.

Nemáte náhodou qvest od hostinskýho na mítince že se máte spojit s nějakým typem u Talmberka? Já u nej měl taky hvězdičku a nedalo se s nim kecat , ale asi to bylo tímhle qvestem ,protože dou tak nějak proti sobě ty pytláci dou vlastně po lovčím a žádnej beránek to neni

Tohle bude asi bug, stalo se mi to už několikrát v různých městech, že u hostinského byla hvězda a nic nechtěl, případně u rychtáře v Ratajích.

Zjistil jsem, že mnoho úkolů se přeruší, nebo zasekne, když poprvé vlezete mezi bandity na Vraník, sama hra tam o tom i vyhodí varovnou hlášku a je to logické, jak chcete plnit úkoly v Talmberku, když se posune příběh víte kam … což by taky mohli opravit,

Spoiler

páč i po skončení hlavního příběhu se vojáci v Talmberku chovají, jako by se tam stále bojovalo, plíží se kolem a místo “ahoj Jindro” mi říkají “pšššt” :smile:

Znova jsem si to rozehrál, že prvně plním vedlejší úkoly a když dojdou, plním hlavní linku, zatím jsem díky tomu nenarazil na žádný problém.

Máš pravdu hra Tě na to opravdu upozorňuje… na to jsem už zapoměl. Díky za info. :slight_smile:

Tak já jsem v příběhu stále dost na začátku, teprve zjišťuji kdo padělá groše v Sázavě a mám úplně stejný problém. U lovce mi svítí hvězda ale nemohu s ním o tom mluvit.